Amine Gülşe'den Mesut Özil Açıklaması: Mutlu Olsun - Son Dakika
Magazin

Amine Gülşe'den Mesut Özil Açıklaması: Mutlu Olsun

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, Mesut Özil tarafından terk edildiği iddiasına "Aramızda duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle mutlu olsun" dedi.

20.11.2015 09:52  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal'de top koşturan Mesut Özil, eski sevgilisi Mandy Capristo ile barışınca gözler Amine Gülşe'ye çevrildi. Özil'le nişanlandığı konuşulan Gülşe'nin ünlü futbolcunun bu aşk çalımıyla şoke olduğu, dizi setinde ağlama krizleri yaşadığı öne sürüldü.

"MESUT OLMALARINI İSTERİM"

Bu iddialar karşısında sessizliğini bozan Amine Gülşe, Makaron'dan Gülşen Yüksel'e konuştu;

"Mesut'u tanırım, Londra'ya gittiğimde görüşürüz. Aramızda hiçbir zaman duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp iddialara net bir yanıt verdi. Mesut olmalarını isterim. Ortada ne terk edilme ne de hayal kırıklığı var. Ağlama krizleri filan hiç olmadı. Haberlere çok üzüldüm, biriyle nişanlansam gururla açıklarım."

(Mesut Özil, Bambi 2015 Medya Ödülleri törenine eski sevgilisi Mandy Capristo ile katılıp sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı.)

Amine Gülşe\'den Mesut Özil Açıklaması: Mutlu Olsun

Son Dakika Magazin Amine Gülşe'den Mesut Özil Açıklaması: Mutlu Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • yakışıklı: adamda tip yok çirkin kızlar onun parası için deli oluyor adamda cin gibi hakkını veriyor işini bitirdikten sonra yol veriyor :) 30 0 Yanıtla
  • buse: adamda tip yok 27 0 Yanıtla
  • ABC: Kimin eli kimin cebinde, Lindra ya gidince gorusurlermis mismismis !!!!!!! Nasil bi gorusme ise?!! 24 2 Yanıtla
  • sivasli58: paravar huzur var aga 15 0 Yanıtla
  • ZEHRANIN NİŞANLISI: Bunlar gibilerini ve BUNU haber yapanın akli dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 1 1 Yanıtla

Advertisement