Amrabat'ın Ne Zaman Döneceği Açıklandı - Son Dakika
Spor

Amrabat'ın Ne Zaman Döneceği Açıklandı

Amrabat\'ın Ne Zaman Döneceği Açıklandı

Sakatlıktan dönerek çalışmalara başlayan Amrabat'ın, cumartesi günkü Celta Vigo maçında oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

11.12.2014 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Nordin Amrabat'ın dönüş tarihi belli oldu. Fas Milli Takımı'nın Benin ile yaptığı maçta sakatlanan ve ardından üç maçta takımını yalnız bırakan deneyimli futbolcu önceki gün takımla idmanlara başlamıştı.

Amrabat bugünkü takım idmanında da yer aldı. Antrenmanda istekli görüntüsüyle dikkat çeken ve takımın geri kalanı kadar güçlü olduğu belirtilen oyuncunun son durumunu ise kulüp doktorları kontrol etti. Doktorlar 27 yaşındaki futbolcu son durumunu kontrol eden kulüp doktorları ise müjdeyi verdi. Oyuncunun, Cumartesi günkü Celta Vigo maçında, hocası görev vermesi durumunda sahaya çıkabileceği belirtildi. Amrabat'ın bu maç için hazır hale gelmesi, mavi-beyazlılarda sevinç yarattı.

Weligton beklemekten yana

Malaga kaptanı Weligton ise Nordin Amrabat'ın durumunu değerlendirerek görüşlerini açıkladı. Brezilyalı futbolcu, "Amrabat'ın oynayabilecek duruma geldiğini düşünüyorum. Ancak akıllı olmalıyız. Bence bir hafta daha beklersek daha iyi olur. O zaman yüzde yüz iyileşmiş olarak sahaya çıkar ve bu daha garanti olur" dedi.

Hocasından formayı istedi

Amrabat'ın ise bu konuda takım arkadaşı gibi düşünmediği ortaya çıktı. Faslı futbolcunun hocası Javi Gracia ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bu hafta sonu oynanacak La Liga mücadelesinde mutlaka forma giymek istediğini kendisine ilettiği vurgulandı. Antrenmanlardaki hırslı görüntüsünün nedeninin de bu olduğu ve 'hazırım' mesajı verdiğine dikkat çekildi. Amrabat 10 gün önceki Real Madrid maçına da çıkmak istemiş, doktorlar kendisini engellemişti.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Amrabat'ın Ne Zaman Döneceği Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement