ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açıldı - Son Dakika
Güncel

ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açıldı

ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açıldı

Türkiye'nin birçok noktasında il başkanlığı oluşturan ANA Parti Bursa İl Başkanlığını da görkemli bir açılış töreni ile gerçekleştirdi.

30.01.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyaset dünyasına hızla giriş yapan ANA Parti İl Başkanlıklarına bir yenisini daha ekledi. 7 Kasım 2014 tarihinde Türk Siyasi hayatına katılan ANA Parti, Bursa İl Başkanlığı'nı Genel Başkan 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın katılımıyla açtı.

Açılışa ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, ANA Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara bölgesi Genel Başkan yardımcısı Oğuzhan Aygül'ün yanı sıra bazı il başkanları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

İktidar olma hedefiyle kurulan ve Genel Başkanlığını 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın yaptığı ANA Parti Türk Siyaset Dünyasına hızlı bir şekilde giriş yaptı. Türkiye'nin birçok noktasında il başkanlığı oluşturan ANA Parti Bursa İl Başkanlığını da görkemli bir açılış töreni ile gerçekleştirdi. Partisinin il başkanlığı açılışına katılmak için Bursa'ya gelen ana Parti Genel Başkan T. Ahmet Özal büyük bir partili grubuyla şehir turu attıktan sonra çarşı esnafını ziyaret etti. Gittiği her ilde büyük bir şölen eşliğinde karşılanan Ahmet Özal Bursa'da da sevgi gösterileriyle karşılandı.

Esnaf ile tokalaşarak tek tek ilgilenen Genel Başkan Ahmet Özal ve beraberindeki heyet Cuma Namazını da Bursa Ulu Camii'nde kıldı. Büyük bir ilgi gördüğü esnafla uzun uzun sohbet eden Genel Başkan T.Ahmet Özal ve beraberindeki heyet öğle yemeğini halk ile beraber yemek için esnaf lokantasını tercih etti. Yemek sonrası beraberindeki heyet ile beraber açılışı yapılacak olan il binasına geçen T. Ahmet Özal, Genel Başkan Yardımcıları, Bursa İl Başkanı Oğuzhan Aygül ve bazı illerin başkanıyla beraber kurdeleyi kesti.

Açılış sonrası bir konuşma yapan ve iktidara geleceklerini belirten Ahmet Özal, "Yeni il binamız hayırlara vesile olsun. Allah'ın izniyle yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile iktidara geleceğiz. Bursa benim için çok önemli bir şehir benim için büyük bir yeri var. Bursa halkı gayet sıcakkanlı ve misafir perverler. Bursa için en iyi hizmeti el birliğiyle yapacağız" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Ana Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara Bölgesi Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Aygül ise, "Öncelikle katılımlarından dolayı Genel Başkanımız Ahmet Özal' ve çok değerli siyaset arkadaşlarım il başkanlarım ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim dedi. Bursa'nın gelişmesi ve daha iyi yerlere gelebilmesi adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bursa ANA Parti ile kalkınacak, Bursa için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Meclis'te Bursa'yı temsil edecek parti olmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement