Ana-Çocuk Derneği Ailelere Destek Olacak - Son Dakika
Yerel

Ana-Çocuk Derneği Ailelere Destek Olacak

Ana-Çocuk Derneği Ailelere Destek Olacak

Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ana-Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortak yürüttüğü ‘Ailem İlk Mektebim’ adlı proje kapsamınsa Urganlı’da yılsonu toplantısı gerçekleştirildi.

09.01.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Ana-Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte ortak yürüttüğü 'Ailem İlk Mektebim' adlı proje kapsamınsa Urganlı'da yılsonu toplantısı gerçekleştirildi.

Yunusemre Belediyesi sosyal içerikli projelere destek olmaya devam ediyor. Ana -Çocuk Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 'Ailem İlk Mektebim' adlı bir proje başlattı. Yunusemre Belediyesi ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projeye destek oldu. Proje kapsamında değerlendirilme amacı ile Urganlı'da Motivasyon ve İstişare Toplantısı yapıldı. Toplantıya proje koordinatörü Ramiz Çoban, proje ekibinde yer alan eğitimci Mahmut Aydın, eğitimci Ali Tekin, eğitimci Ulaş Turhan ve aileler katıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren proje koordinatörü Ramiz Çoban, "Ailem İlk Mektebim isimli projemizin 2014 itibarı ile değerlendirilmesi yapılıp, 2015 yılı için çalışma programı ile proje adımları gözden geçirildi. Uygulama takvimi kapsamında hedefler belirlendi." dedi.

HEDEFLER VE 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ

Ana -Çocuk Derneği'nin aile ve çocuk eğitimine katkı sağlayarak milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Çoban, "Öğrencilerimize maddi ve manevi destek sağlayacağız. Veliler evlerinde ziyaret edilecek aile ortamındaki öğrenci-veli ilişkisi yakından izlenecek. Görev paylaşımı ile yürütülen faaliyetler hafta sonu proje ofisimizde gözden geçirilecek. Proje ofisi öğrencilerimizin her türlü kurs ve etüt çalışmalarına imkan verecek şekilde hazırdır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ana-Çocuk Derneği Ailelere Destek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement