Ana Parti Ayvalık'ta Teşkilatlanmasını Tamamladı - Son Dakika
Politika

Ana Parti Ayvalık'ta Teşkilatlanmasını Tamamladı

Ana Parti Ayvalık\'ta Teşkilatlanmasını Tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan Emine Ülker Tarhan ve arkadaşları tarafından kurulan Anadolu Partisi, yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde de teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

08.12.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılan Emine Ülker Tarhan ve arkadaşları tarafından kurulan Anadolu Partisi, yurt genelinde olduğu gibi Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde de teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Turizmci Bekir Berk ve emekli dış ticaret uzmanı Samim Turgay Türkay öncülüğünde teşkilatlan çalışmaları başladı. Partinin kurucu ilçe başkanı Samim Turgay Türkay oldu. Küçük Berk Oteli'nde Anadolu Partisi Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Ormancı öncülüğünde yapılan toplantıda yeni ilçe yönetimi tanıtıldı. Emine Ülker Tarhan'ın öncülüğünde yeni bir oluşumun içine girdiklerini hatırlatan Türkay, "CHP'nin gerçek anlamda TBMM'de bir muhalefet yaptığına inanmıyoruz. CHP'nin hatalı politikalarının iktidar partisinin politikalarına destek verdiği apaçık ortadadır. Mevcut seçim baraj sistemine göre, TBMM aritmetiğinde yüzde 10 barajını geçebilecek 4. partinin Anadolu Partisi olacağından hiç kuşkumuz yoktur. İnanıyoruz çok yakın gelecekte ülkemiz Anadolu Partisi'nin iktidarında aydınlık ve güzel günlere ulaşacaktır" dedi.

Anadolu Partisi Genel Merkezi'nin önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamanın ardından resmen çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Ayvalık İlçe Başkanı Samim Turgay Türkay, "13 Aralık 2014 tarihinde MYK Üyemiz Türker Ertürk'in katılımıyla Sarımsaklı'daki Büyük Berk Otel'de düzenlenecek olan toplantının ardından seçim çalışmalarımızı başlatacağız. Bu kapsamda halen partimize üye kayıtlarımız sürmektedir" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ana Parti Ayvalık'ta Teşkilatlanmasını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement