Ana Parti Genel Başkanı Özal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ana Parti Genel Başkanı Özal Açıklaması

"(8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümü) Zehirlendiğini herkes biliyor, biz de biliyoruz.

23.01.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ana Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüne ilişkin, "Zehirlendiğini herkes biliyor, biz de biliyoruz. Bundan sonrası artık adaletin işidir. Bundan sonra bir sürü belgelerle gerçekler ortaya çıkacaktır" dedi.

Özal, parti çalışmaları kapsamında geldiği Kırklareli'nde, Vali Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özal, babası Turgut Özal'ın cenazesi üzerinde yapılan çalışmalarda zehirlenerek öldürüldüğünün tespit edildiğini savundu.

Savcılık soruşturması kapsamında Turgut Özal'ın mezarının açılarak Adli Tıp Kurumunca inceleme yapıldığını anımsatan Özal, şöyle konuştu:

"İncelemelerde 4 ayrı zehir bulundu. Çalışmalarda 4 tane zehrin çıktığını o zamanki Adalet Bakanı da açıkladı. Fakat ne gariptir ondan sonra o da konuşmadı. Nedense üstü bir şekilde kapatılmaya çalışıldı. Adli tıptaki insanların tehdit edildiğini de biliyoruz. Bunlar neticelenmeyebilir. 'Zehir var ama zehirlenme yok' gibi insanların kafasını karıştıran açıklamalar yapıldı. Gerçekler er geç ortaya çıkacak. Zehirlendiğini herkes biliyor ve biz de biliyoruz. Bundan sonrası artık adaletin işidir. Bundan sonra bir sürü belgelerle gerçekler ortaya çıkacaktır ama bugün ama yarın. Onu ancak Allah bilir."

Özal, daha sonra esnafı ziyaret etti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ana Parti Genel Başkanı Özal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement