Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 96 Yaşında

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Türk voleybolu olarak, elde edilen başarıların yanı sıra gelişme ve büyüme yolunda attıkları her adımda Anadolu Ajansını (AA) yanlarında görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

06.04.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Türk voleybolu olarak, elde edilen başarıların yanı sıra gelişme ve büyüme yolunda attıkları her adımda Anadolu Ajansını (AA) yanlarında görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Mutlugil, AA'nın 96. kuruluş yıl dönümü işe ilgili yaptığı değerlendirmede, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak için kurulan AA'nın, amatör spora verdiği destekle Türk sporunun gelişmesine büyük katkı sağladığını belirterek, "Bizler Türk sporuna hizmet ediyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda basının desteğine çok ihtiyacımız var. Türk voleybolu olarak, elde edilen başarıların yanı sıra gelişme ve büyüme yolunda attığımız her adımda Anadolu Ajansını yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

AA'nın yeni yaşını kutlayan Mutlugil, "Birlikte daha nice yıllara" dedi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ise AA'nın, kurulduğu günden bu yana Türk halkının sesi olduğunu ifade ederek, "AA, Türkiye'nin bugüne kadar sadece sporda değil her alanda verdiği büyüme mücadelesine destek çıkmıştır. AA'nın Türk sporuna, özellikle de amatör branşlara verdiği destek yadsınamaz. AA'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Türk halkı olarak, hep huzur içinde, iyi ve güzel haberlere uyanmayı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan ise Türkiye'nin en önemli kurumlarından biri olan AA'nın, her yıl daha da ileriye gittiğini ve kendisini geliştirdiğini dile getirdi. Sadece sporda değil tüm alanlarda Türkiye'nin dışarıya açılan kapısı olan AA'nın 96. yılını kutlayan Bozdoğan, şöyle konuştu:

"Bizler başarılar kazanacağız, AA da bu başarıları 10 farklı dilde yaptığı yayınlarla dünyaya duyurmaya devam edecek. Başarılarımızın duyurulması, uluslararası alanda bize prestij kazandırıyor ama bunun yanında en önemlisi, her bir başarı haberi, bize yeni yüzücüler olarak geri dönüyor. Geçmişte ve bugün olduğu gibi gelecekte de yanımızda görme dileğiyle AA'ya nice yıllar diliyoruz."

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da Kurtuluş Savaşı'nda Anadolu'nun sesi olan Anadolu Ajansının, o günden bugüne vizyonunun sürekli geliştiğini, misyonundan hiçbir şey kaybetmeden, her geçen gün yenilenip büyüyerek yoluna devam ettiğini söyledi.

Türk atletizmi olarak hedefledikleri noktaya ulaşmak için var güçle çalıştıklarını belirten Çintimar, "Amatör bir branş olarak, AA'nın hedeflediğimiz yolda bize olan katkısının farkındayız. Daha nice yıllara birlikte omuz omuza çalışarak, nice güzel haberlere imza atmayı diliyor, AA'nın yeni yaşını kutluyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

"AA, özellikle Türk sporunun halka ulaştırılması açısından bizim için çok önemli bir ortak, bir paydaş." diyen Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ise AA'nın 96. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Faaliyetlerimizi yaparken her zaman ve her yerde yanımızda öncelikle AA çalışanlarını görüyoruz. Bu anlamda Anadolu Ajansı Genel Müdürümüze de teşekkür ediyorum. AA'nın bundan sonraki süreçte de desteklerinin artarak devam etmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement