Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Edirne Doğa Sporları Kulübü - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Edirne Doğa Sporları Kulübü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kano sporcularının nehrin içindeki görüntüleri AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran'ın EDOSK üyesine teşekkür konuşması Kano sporcularının nehirde AA'ya kutlama pankartı açması Kanoyla Tunca Nehri'nde dolaşan Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyeleri, Anadolu Ajansının (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama pankartı açtı.

06.04.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kano sporcularının nehrin içindeki görüntüleri

AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran'ın EDOSK üyesine teşekkür konuşması

Kano sporcularının nehirde AA'ya kutlama pankartı açması Kanoyla Tunca Nehri'nde dolaşan Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyeleri, Anadolu Ajansının (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama pankartı açtı.

Kulüp üyesi kano sporcuları Ümit Sönmez, Mustafa Çelik, Görkem Tan ve Hamide Erdoğmuş, iki kanoyla nehre indi.

Sporcular tarihi Tunca Köprüsü'nün ayakları altında ajansın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Anadolu Ajansı 96 Yaşında" yazılı pankart açtı. Sporcular nehirde bir süre kürek çekerek pankartla dolaştı.

EDOSK Kano Birim Sorumlusu Ümit Sönmez'e günün anısına çini işlemeli anı tabağı armağan eden Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, EDOSK'un Edirne için çok önemli olduğunu söyledi.

EDOSK'un Trakya'nın en faal spor kulüplerinden olduğunu ifade eden Baran, şunları kaydetti:

"Hafta sonları özellikle çeşitli dallarda yaptığı organizasyonlar, Yunanistan ve Bulgaristan açılımlarıyla kent için çok değerli bir kurumsunuz. Bizi etkinliklerimizde ve kuruluş yıl dönümlerimizde yaptığınız jestlerle hiç yalnız bırakmadınız. Ajansımız 96 yaşına girdi. Bilindiği gibi Tunca ve Meriç bu şehrin önemli iki nehri, EDOSK bu bölgenin en önemli derneği, Anadolu Ajansı da hem bu ülkenin hem de dünyanın en önemli haber ajanslarından biri. Yıl dönümümüzü EDOSK ile geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kutlamanız için çok teşekkür ederim."

EDOSK Kano Sorumlusu Ümit Sönmez de kulüp yönetimi adına 96. yaşını kutladıkları Anadolu Ajansının başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.

Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Edirne Doğa Sporları Kulübü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı 96 Yaşında - Edirne Doğa Sporları Kulübü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement