Çılgınoğlu ile 8 Yaşındaki Oğlu Son Yolculuğa Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Çılgınoğlu ile 8 Yaşındaki Oğlu Son Yolculuğa Uğurlandı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Ajansı İstanbul Editörlüğü İdari İşler Müdürlüğünde görevli İbrahim Çılgınoğlu ile 8 yaşındaki oğlu Eyüp Sabri Çılgınoğlu'nun cenazeleri toprağa verildi.

08.07.2016 21:03  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün, Özboyu köyü mevkisinde meydana gelen ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve oğlu için Sulusökü köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze aracıyla Sulusökü köyüne getirilen cenazeler, daha sonra traktörlere konularak cenaze namazlarının kılınacağı aile kabristanlığına götürüldü.

Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından 41 yaşında yaşama veda eden İbrahim Çılgınoğlu ile oğlu Eyüp Sabri Çılgınoğlu, yan yana defnedildi.

Cenaze törenine Çılgınoğlu ailesinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

İbrahim Çılgınoğlu'nun kaza anında hayatını kaybeden amca çocuğu Erdinç Çılgınoğlu ise Kastamonu'nun Tosya ilçesinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün, Cafer Çılgınoğlu (28) yönetimindeki 37 KF 189 plakalı kamyonetin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Özboyu köyü mevkisinde devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında, Erdinç (27) ve Eyüp Sabri Çılgınoğlu (8) kaza yerinde hayatını kaybetmiş, sürücü Cafer ile Uğur (29), Kenan (22) ve İbrahim Çılgınoğlu da yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan İbrahim Çılgınoğlu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Çılgınoğlu ile 8 Yaşındaki Oğlu Son Yolculuğa Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çılgınoğlu ile 8 Yaşındaki Oğlu Son Yolculuğa Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement