Anadolu Ateşi" Antalya'da Sezonu Açtı - Son Dakika
Kültür Sanat

Anadolu Ateşi" Antalya'da Sezonu Açtı

Anadolu Ateşi" Antalya\'da Sezonu Açtı

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 2 saatlik performansı izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

23.04.2014 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Antalya'da gerçekleştirdiği sezon açılışıyla sanatseverlerle bir araya geldi.

Gloria Aspendos Arena'da gerçekleştirilen gösteriyi, aralarında yerli ve yabancı turistlerin de bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi izledi. Dans topluluğunun yaklaşık 2 saat süren performansı, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok coşkulu bir seyirci önünde Anadolu Ateşi'nin Antalya'daki sezonunun açılışını yaptıklarını söyledi. Dünyanın en büyük sahnelerinden birinde gösteri düzenlediklerini ifade eden Erdoğan, yaklaşık 5 bin seyirciyi burada ağırladıklarını dile getirdi.

Gösteride klasik Anadolu Ateşi'nin danslarını muhafaza ettiklerini ancak bazı danslarda eklemeler yaptıklarını anlatan Erdoğan, "Bunun dışında bu sene Amerika'dan getirdiğimiz uçuş sistemini kullandık. Özellikle finale yakın bölümlerde oldukça coşkulu sahneler oluşturduk. Seyircilere coşkulu bir gün yaşattık. Sezon boyunca yaklaşık 85 temsil daha yapacağız. Antalya'da gösterilerimiz devam edecektir" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Anadolu Ateşi' Antalya'da Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement