Anadolu Ateşi, Grand Pera'ya özel gösterisiyle büyülüyor - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ateşi, Grand Pera'ya özel gösterisiyle büyülüyor

Beyoğlu'nda kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, Fire of Anatolia Pera gösterisinin açılışına ev sahipliği yaptı.

28.06.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sene 15. yaşını kutlayan, Mustafa Erdoğan yönetimindeki Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun, Grand Pera'ya özel hazırlanan gösterisi Fire of Anatolia Pera, 29 Haziran Çarşamba ve 2 Temmuz Cumartesi günleri, saat 21:30'da Emek Salonu'nda izleyiciyle buluşuyor. Bayramdan sonra ise her Çarşamba ve Cumartesi saat 21:00'de sahnelenecek gösterinin biletleri, Biletix'lerde satışa sunuluyor.

Koreografisinin temeline Pera'yı koyarak, yarı gerçek yarı düşsel İstanbul'u anlatan Fire of Anatolia Pera; dinsel, tarihsel, gerçeküstü, esrarengiz ve efsanevi kurgusuyla, yerli ve yabancı ziyaretçilere bir Beyoğlu hikâyesi sunuyor. Müzik, kostüm ve teknolojik efektleriyle göz kamaştıran gösteri; izleyicileri İstanbul sokaklarında bir gezintiye çıkarıyor. Salona özel hazırlanan dekorlar ve Emek Sineması'nın gümüş perdesine yansıtılan görüntülerle Anadolu topraklarından yansıyan ve İstanbul'da geçen bir hikâye anlatılıyor. Fire of Anatolia Pera, Emek Salonu'nun teknik olanakları ve masalsı ortamıyla birleşen dans gösterileriyle, konukları şehri yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Ateşi, Grand Pera'ya özel gösterisiyle büyülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement