Anadolu Ateşi Meksika'da! - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ateşi Meksika'da!

Anadolu Ateşi Meksika\'da!

Ekip dünyanın en iyi dans gösterisi kategorisinde "Lunas 2012"ye aday gösterildi!

26.06.2012 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

85 Ülkede 35 milyondan fazla seyirciye ulaşan Anadolu Ateşi, dünyanın her köşesinde sahne almaya devam ediyor. Ekibin Meksika ve Güney Kore gösterilerinin biletleri yaklaşık 8 ay önce satışa çıktı ve hızla tükendi.

Anadolu Ateşi, Mexico City'de dünyanin en büyük 5 salonundan biri sayilan Auditorio Nacional'da 4 gösteri gerçekleştirdi. 3 gösteri için satışa çıkan biletler aylar öncesinden tükenip, gösterilere ilgi büyük olunca, 4. Seans açıldı ve bunun da bileteri hızla tükendi. Anadolu Ateşi'nin gördüğün büyük ilgi 2013 yılı takvimine de yansıdı. Ekip, 2013 Haziran'ında yeniden Meksika'da gösteri yapmak üzere teklif aldı. Anadolu Ateşi gelecek yıl hem bu gösterisi hem de Troya ile yeniden Meksika'da olacak.

Eric Clapton, Scorpions, Elton John, Norah Jones gibi sanatcilar ve Cirque de Soleil, Lord of the Dances gibi dans topluluklarinin sahne aldığı mekanda sahneye çıkan Anadolu Atesi her gösterinin finalinde dakikalarca ayakta alkışlandı. Ekip uzun süre alkışlar ve ıslıklar eşliğinde sahnede selam verdi.

Gösteriyi izleyenler arasinda Meksika'nin en önemli sanatcilari Carlo Antonio Rico, Yolanda Andrade, Esteban Arce, Consuela Duval, Jordi Rosado gibi isimler, önemli gazeteciler ve TV yapimcilari da vardi.

Başta Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan olmak üzere Anadolu Ateşi ekibini seyircini ilgisi kadar heyecanlandıran bir başka olay ise, gösterildikleri adaylık oldu. Anadolu Ateşi gösterisi, sahneledikleri ilk performansın ardından gösterisi, Meksika'nin Grammy Ödülleri sayilan "Lunas 2012" 'ye dünyanin en iyi dans gösterisi kategorisinde aday gösterildi.

Lunas 2011'de ödül çesitli kategorilerde ödül alan sanatçılar ve gruplar arasında U2, Black Eyed Peas, Davit Guetta, Alejandro Fernandez, Pilobolus, Mama Mia; Emir Kustirica & The No Smoking Orchestra yer alıyor.

Anadolu Ateşi ekibi şimdi Meksika'dan Güney Kore'ye geçti.

Ekip, artık genelekselleşen İstanbul'daki yaz gösterisilerini ise 5 Temmuz Perşembe akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Ateşi Meksika'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement