Anadolu'da İnovasyon Hareketi Konya'da Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Anadolu'da İnovasyon Hareketi Konya'da Devam Etti

Anadolu\'da İnovasyon Hareketi Konya\'da Devam Etti

Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor" temasıyla, bugün Dedeman Otel'de gerçekleşen toplantıyla Konyalı iş adamlarıyla buluştu.

11.09.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla ANADOLU Yarına Hazırlanıyor" temasıyla, bugün Dedeman Otel'de gerçekleşen toplantıyla Konyalı iş adamlarıyla buluştu.

"Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması" sonuçlarının da açıklandığı zirvede kentin öne çıkan markaları açıklandı.

Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, "İnovasyon, Teknoloji ve Finansal Enstrümanlarla Anadolu Yarına Hazırlanıyor" temasıyla Konya'da iş adamlarını bir araya getirdi.

IPZ'nin gündemi 'İnovasyon'

Marketing Türkiye'nin önderliğinde Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda, Multinet Up, Marketing Toys resmi sponsorluğu gerçekleştirilecek olan zirvenin ana teması "inovasyon" oldu. Rekabetin giderek sertleştiği günümüz pazarlarında kendi sektörlerinin ilk sırasında olan kurumlar çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer oyuncuların "zeki" işleri kendinden söz ettirse de günün sonunda araştırmalarda birincinin yeri değişmiyor. Marketing Türkiye de itibar çalışmalarının meşakkatli bir süreç olduğunu ve liderden başlayarak topyekün sürdürülmesi gerektiğini iddia ediyor. Bu doğrultuda Konya ekonomisinin inovasyon, teknoloji ve finansal süreçlerini masaya yatıran İPZ Konya, kentin önde gelen kanaat önderlerinin, iletişim profesyonellerinin ve markaların katılımıyla Konya Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

KOBİ'ler için finansal çözüm önerileri paylaşıldı

İPZ Anadolu'nun Konya ayağında üretimin, ticaretin ve hizmetin tüm alanlarında KOBİ'lerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak da hedeflendi. Ülke kalkınmasında sürdürülebilir bir başarı yakalamak için KOBİ'lerin rekabet gücü kazanacakları bir yol haritasının açıklandığı etkinlikte "Değişen Ekonomik Koşullarda Yenilikçi ve Alternatif Finansal Çözümler" oturumunda Şeker Yatırım Baş Ekonomisti Gülay Elif Girgin, Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Bahadır Dingil, Şeker Leasing Genel Müdürü Cenk Erten, Şeker Factoring Pazarlama Grup Başkanı Özcan Nazik katılımcılarla bir araya geldi.

"İşletmeler İçin İşleyen Bir İnovasyon Kültürü Yaratmak"konulu oturumdaysa, bir ürünün inovasyon yolculuğu Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat'ın deneyimleri ışığında anlatıldı.

Multinet UP CEO'su Yusuf Ziya Gündüz ve Multinet UP COO'su Demirhan Şener, "Yeni İş Süreçleri, Yeni Üretim Modelleri",DigitalPartners CEO'su Tunç Günbey"İnternet Reklamcılığında Yeni ve Etkili İş Yapış Biçimleri Nelerdir, Nasıl Kullanmalısınız", Marketing Toys CEO'su Koray Özdemir "Duygusal Pazarlama ve İnsanlaşan Markalar" oturumlarında tecrübelerini aktardı.

Konya'nın en değerli markaları belli oldu

Marketing Türkiye'nin Akademetre Araştırma ve Stratejik Planlama şirketiyle birlikte yaptığı "Konya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması"nda kentin öne çıkan markaları da açıklandı.Araştırmaya göre kentin en değerli markası Konya Şeker oldu. O'nu takip eden diğer markalarsa şöyle; Torku, Adese, Atiker, Selva Makarna, Konya Çimento, Rapsodi Home Furniture, Pakpen.

Ayrıca Marketing Türkiye'nin şehrin kanaat önderleriyle birlikte yaptığı "Konya'ya Değer Katan Markalar" değerlendirmesinde kent ile anılan kurum ve markalar da duyuruldu. İl kanaat önderleriyle belirlenen markalar da sıralama şu şekilde gerçekleşti: İdeal Yurtları, Mavi Işık Güzellik Merkezi, Paşam Pastanesi, Prodem Dil Okulları, Yuntes.

IPZ, Anadolu markaları için farkındalık sağlıyor

2006 yılında "Dijital pazarlama konusunda reklam veren nezdinde bir farkındalık yaratma ve bu alanda gelişimi sağlama" vizyonuyla yola çıkan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), son iki yıldır bu vizyonunu Şekerbank, Şeker Leasing, Şeker Factoring ana sponsorluğunda Anadolu markalarıyla paylaşıyor. MultinetUp, Marketing Toys resmi sponsorluğu, DigitalPartners, Isuzu, BS Content ve Tempo Medya'nın desteği ile daha önce Kayseri ve Bursa'da gerçekleşen IPZ Anadolu, Konya'dan sonra Antalya ve Denizli'de iş dünyasının nabzını tutacak. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anadolu'da İnovasyon Hareketi Konya'da Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement