Anadolu Efes , The Stevie Awards'ta İki Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Efes , The Stevie Awards'ta İki Bronz Madalya Kazandı

Bu yıl 11'inci kez gerçekleşen The Stevie Awards Uluslararası İş Ödülleri'nde kazananlar açıklandı.

25.08.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Efes'in, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında hayata geçirdiği Gelecek Turizmde projesi, iş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ve en itibarlı ödüllerinden biri olan The Stevie Awards tarafından düzenlenen 11. Uluslararası İş Ödülleri'nde önemli bir başarı elde etti.

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu, bu yıl 6 binden fazla başvuru alarak bir rekora imza atan The Stevie Awards 11. Uluslararası İş Ödülleri'nde, "Avrupa'nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ve "Toplum İlişkilerinde En İyi Halkla İlişkiler Projesi" kategorilerinde Bronz Madalya'ya layık görüldü.

İş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan bu platformda Anadolu Efes, Avrupa'nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi" ve "Toplum İlişkilerinde En İyi Halkla İlişkiler Projesi" kategorilerinde Bronz Madalya kazandı.

Anadolu Efes'in, bu yıl 6000 adayın katıldığı The Stevie Awards 11.Uluslararası İş Ödülleri'nde aldığı madalyaları değerlendiren Anadolu Efes Kurumsal İletişim Müdürü Simge Balaban şöyle konuştu; "2007 yılında hayata geçirdiğimiz Gelecek Turizmde projesi bugün tüm Türkiye'de Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu ile büyümeye devam ediyor. İş dünyasının en itibarlı ödül platformlarından biri olan The Stevie Awards'ta kazandığımız bu ödüller bize 'Gelecek Turizmde' projesinin başarısını bir kez daha gösterdi. Anadolu Efes olarak, yerel turizm aktörleri ve sivil toplum örgütlerinin, kamu kuruluşları ve özel sektörle işbirlikleri geliştirerek sürdürülebilir turizm alanında modeller oluşturmasını ve bu iyi örneklerin çoğalmasını amaçlıyoruz."

Anadolu Efes'in kazandığı ödüller, 10 Ekim 2014 tarihinde Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek ödül töreni ile takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Efes , The Stevie Awards'ta İki Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement