Anadolu Gençlik Derneği Eğitim Kampı Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Eğitim Kampı Düzenliyor

Milli ve manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesi için mücadele veren Anadolu Gençlik Derneği, bu cumartesi teşkilat eğitimine hazırlanıyor.

19.11.2013 13:06  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli ve manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesi için mücadele veren Anadolu Gençlik Derneği bu cumartesi teşkilat eğitimine hazırlanıyor. Sakarya genelinden beş yüz teşkilat üyesi gencin katılacağı eğitim İhlas Kuzuluk Termal kaplıcalarında gerçekleştirecek.

"Dünya nasıl yönetiliyor?", "Temel esaslar", "Milli Görüş'ün kimyası", "Kişisel gelişim" ve "Lider nasıl yetişir?" gibi birçok konuda verilecek olan eğitim 2 gün sürecek. İhlas Kuzuluk Termalde yapılacak eğitimde ayrıca doğa yürüyüşü ve sosyal faaliyetler de gerçekleştirilecek.

Bu eğitimle atağa geçecek olan Anadolu Gençlik Derneği daha önce Sakarya genelinde, "Sakarya gençliği kitap okuyor" çalışmasını hızlandırmış olacak. Birçok gence kitap hediye edip onların kitapla çalışmasını sağlayan Anadolu Gençlik Derneği ayrıca kurmuş olduğu kitap okuma guruplarıyla da hedeflerini yükseltmek istiyor.

AGD Başkan Yardımcısı Muhammet Öztopaloğlu eğitimlerle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bu çalışmayla Sakarya'da ulaşılmadık genç bırakmayacağız. Bugün kültürel erozyona uğrayan gençlerimizi ancak Anadolu Gençliğinin yapmış olduğu çalışmalarla kurtarabiliriz. Sakarya gençliğine yönelik yapılan organizeler, konferanslar, kitap okuma programları, Kur'an-ı Kerim programları, dini ve milli programlar onların yetişmesinde en önemli çalışmalar olacaktır." - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Gençlik Derneği Eğitim Kampı Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement