Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

Kayseri Anadolu Gençlik Derneği yeni eğitim öğretim yılının açılması münasebetiyle Kayseri Kız Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Mikail Karaköse’yi ziyaret etti.

17.09.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Anadolu Gençlik Derneği yeni eğitim öğretim yılının açılması münasebetiyle Kayseri Kız Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Mikail Karaköse'yi ziyaret etti.

Derneğin Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Mehmet Kumru ziyarette, eğitimin toplumdaki önemini vurgulayarak "Eğitim toplumların vazgeçilmezi olmalı. Eğitimin olduğu yerde insan ahlakının da düzeldiğini görüyoruz. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak genç neslin inandığımız değerler çerçevesinde eğitim alıp; dünyayı ve ülkesini tanıyan, yeniliklerden haberdar ve kendini sürekli geliştiren bir gençliğin yetiştiğini görüyoruz" dedi.

Okul müdürü Karaköse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizler eğitimciler olarak öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı gösteriyoruz. Bunun yanında Sizlerinde gençliği önemsemesi bizleri ayrıca memnun ediyor . Bu noktada yaptığınız geçlik faaliyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. İnşallah yeni eğitim dönemi bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlar getirir" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement