Anadolu İhl Müdürü İsmail Baş Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Anadolu İhl Müdürü İsmail Baş Göreve Başladı

Anadolu İhl Müdürü İsmail Baş Göreve Başladı

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Uğur Azak’ın Manisa iline atanmasından sonra boşalan müdürlük görevine getirilen Çok Programlı Lise Müdür Yardımcısı İsmail Baş göreve başladı.

11.08.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Uğur Azak'ın Manisa iline atanmasından sonra boşalan müdürlük görevine getirilen Çok Programlı Lise Müdür Yardımcısı İsmail Baş göreve başladı.

1973 Yılında Eskişehir'de doğan İsmail Baş, ilk orta ve lise tahsilini Hisarcık'ta tamamladıktan sonra 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuar bölümünde ön lisans eğitimini tamamladı. Hisarcık, belde ve köylerinde üç yıl vekil öğretmenlik yapan Baş, 1999 yılında Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayarak, Hisarcık Çok Programlı Lisesi, Hasanlar İlkokulu, İstanbul Pendik Ayazma İlkokulu ve İstanbul Çamçeşme İlkokulunda çeşitli süreler öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2010-2011 eğitim öğretim yılında Hisarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İsmail Baş evli ve 3 çocuk babası.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu İhl Müdürü İsmail Baş Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement