Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu Tamamlandı

Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu Tamamlandı

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 2012 yılında yatırım programı kapsamına alınan Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu inşaatı tamamlandı.

28.08.2014 13:33  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 2012 yılında yatırım programı kapsamına alınan ve 2013 yılı içerisinde inşaatına başlanan Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu inşaatı tamamlandı.

Sincik Kaymakamı Dr. Bülent Güven, "Göreve başladığım süre zarfında inşaatı devam eden eğitim yuvalarının tamamlanması konusunda bütün çabamızı sarf ettik. Başta Sayın Valimiz olmak üzere bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılması ve Erkek Öğrenci Yurdu'nun tamamlanması ile ilçemiz dışarıdan öğrenci almaya başlamıştır. Ayrıca yeni yurt binamız taşıma kapsamında olan öğrenciler için uygun bir yuva iyi bir ders çalışma alanı olacaktır. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin düzenli bir çalışma ortamında zamanını etkin kullanacakları, planlı bir çalışma ile başarının artacağına inancımız tamdır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement