Anadolu Isuzu’dan İzmir’e 24 Adet N Serisi Kamyon - Son Dakika
Otomobil

Anadolu Isuzu’dan İzmir’e 24 Adet N Serisi Kamyon

Anadolu Isuzu’dan İzmir’e 24 Adet N Serisi Kamyon

24 Adet Isuzu N Serisi Kamyonları; İzmir Bayii Erdiloğlu Otomotiv'in Düzenlediği Törenle; Postaş Taşımacılık, Ege Ulaşım Ve Kastaş A.Ş.'Ye Teslim Etti.

07.01.2011 23:52  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Isuzu 2011 yılının ilk kamyon teslimatını pazarda hâkimiyeti yeniden ele geçirdiği İzmir'de gerçekleştirdi. İzmir'deki yeni bayisi Erdiloğlu Otomotiv ile İzmir ve Ege Bölgesi'nde etkinliğini artıran Isuzu Batı Anadolu'da ilçelere kadar sanayi ürünlerinin kargo taşımasını yapan Ege Ulaşım, atık kâğıt toplamada uzman kuruluş Kastaş ve PTT'nin taşımasını gerçekleştiren Postaş'a toplam 24 adet N Serisi kamyon teslimatını törenle yaptı.

Törene, Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay'ın yanı sıra, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Şefi Mehmet Alptekin, Bölge Satış Şefi Atakan Gürler ve Bölge Sorumlusu Arif Bugeker, Erdiloğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil, Erdiloğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erhan Erdil ile Kastaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İkier, Postaş Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yalçın, Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç ile Genel Müdür Yardımcısı Elif Koç katıldı.

Koç: "Filomuzda Tercihimiz Isuzu'dan Yana"

Filosunda 300'e yakın araç bulunan ve 24 saatin içinde, aldığı kargoları girmeleri gereken ulaştıran Ege Ulaşım'ın yakın zamanda 10 adet Isuzu kamyon aldığını bu seferde de 5 Adet NPR Long aldığını söyleyen Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç, Şubat ayında içinde de 20- 25 adet araç satın almayı düşündüklerini kaydetti.

Anadolu Isuzu'yu bakım aralığının uzun olması, yakıt ve yedek parça maliyetlerinin düşüklüğü gibi sebeplerle tercih ettiklerini dile getiren Koç, bu nedenlerle filolarındaki araç ağırlığının Isuzu'dan yana olduğunu kaydetti.

İkier: "En iyisi olduğu için Isuzu'ya Dönüş Yaptık"

Törende konuşan Kastaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İkier son dönemde başka marka kamyonlar kullandıklarını ama bu kamyonların değişim zamanı geldiğinde dayanıklılık ve bakım aralıklarının uzunluğu gibi sebeplerle Isuzu'ya dönüş yaptıklarını ifade etti. Araçların yılda ortalama 60 bin ile 120 bin kilometre yaptığını belirten İkier, yeni kamyonlarla şehir içindeki dağıtımların yapılacağını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil Anadolu Isuzu’dan İzmir’e 24 Adet N Serisi Kamyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement