Anadolu Jet'in Ağrı- Sabiha Gökçen Seferi Başladı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Jet'in Ağrı- Sabiha Gökçen Seferi Başladı

Anadolu Jet, İstanbul'daki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na uçak seferini başlattı.

02.08.2016 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Jet, İstanbul'daki Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na uçak seferini başlattı.

Anadolu Jet'in haftanın 4 günü İstanbul'daki Sabiha Gökçen Uluslarası Havalimanı'ndan Ağrı'daki Ahmed-i Hani Havalimanı'na yapacağı karşılıklı uçak seferlerinin ilki gerçekleştirildi. Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan gelen ilk uçak, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na inişi sırasında Ahmed-i Hani Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele Birimi (ARFF) ekiplerince oluşturulan "su köprüsünün" altından geçerek aprona yanaştı.

Söz konusu uçakla Ağrı'ya ilk gelen yolculara havalimanındaki görevlilerce çikolata ikram edildi.

Ağrı Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak, burada yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı doğrultusunda ve şirketin çalışmaları neticesinde İstanbul-Ağrı arasındaki uçuşları başlattıklarını anımsattı.

Sabiha Gökçen'den yapılacak uçuşların bir süre sonra haftanın 7 gününe çıkarılacağını anlatan Koçak, "Bu havalimanının daha fonksiyonel olması, daha iyi işlemesi açısından İzmir uçuşlarının, Antalya uçuşlarının da ilerleyen zamanlarda havalimanımızda olmasını ümit ediyoruz. İnşallah THY öncülüğünden sonra diğer havayolları şirketleri de bu hizmet kervanlarına katılırlar." dedi.

THY Ağrı Satış Müdürü Seyfullah Doğan da söz konusu seferlerle Ağrı ve çevre illerde yaşayan vatandaşlara daha ekonomik ve daha kolay seyahat hizmeti sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Buraya geldiğimizde bir talep vardı ve bunu değerlendirdik. 600 binden fazla Ağrılı vatandaşımız, Ağrı'nın dışında yaşamakta. Bunun çoğu Marmara ve Körfez Bölgesi. İzmir ve Antalya uçuşlarımızı değerlendiriyoruz ve en kısa zamanda onları da planlamayı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yolculardan Emir Yavuzak ise Bursa'da yaşadığını ve Ağrı'da üniversite okuduğunu belirterek, seferlerin başlamasının kendilerine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Ağrı-Sabiha Gökçen uçuşlarının salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 12.30'da, Ahmed-i Hani Havalimanı'ndan ise saat 14.50'de gerçekleştirileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Jet'in Ağrı- Sabiha Gökçen Seferi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement