Anadolu Kadınları: Adayımız Emine Ülker Tarhan - Son Dakika
Güncel

Anadolu Kadınları: Adayımız Emine Ülker Tarhan

Anadolu Kadınları: Adayımız Emine Ülker Tarhan

Antalya'da Anadolu Kadınları Platformu üyeleri, cumhurbaşkanı adayı olarak Emine Ülker Tarhan'ı görmek istediklerini duyurdu.

30.06.2014 15:11  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Anadolu Kadınları Platformu üyeleri, PTT Başmüdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. 'Anadolu Kadınları Platformu Oylarının Peşinde' yazılı döviz açan platform üyeleri adına açıklamayı okuyan Ayşe Sevil Kuru, Anadolu kadınlarının İstiklal Savaşı'ndan itibaren tam bağımsız, laik, demokratik cumhuriyetin yılmaz bekçisi olduğunu vurguladı.

'Çatı aday' olarak tabir edilen Ekmeleddin İhsanoğlu'nu hiç tanımadıklarına dikkati çeken Kuru, "Biz kadınlar Emine Ülker Tarhan'ı görmek istiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı adaylarının Emine Ülker Tarhan olduğunu vurgulayan Kuru, milletvekillerine güvendiklerini ve CHP'de İhsanoğlu'nun adaylığına itiraz eden milletvekillerinin de imzasının takipçisi olduklarını kaydetti.

Kuru, "Cumhuriyetimizi savunan, Atatürk ilkelerinden taviz vermeyen kişiliği ile Çankaya'da bizleri ve ülkemizi temsil edecek Cumhurbaşkanı adayı olarak Emine Ülker Tarhan'ı görmek istiyoruz" diye konuştu.

Platform üyesi kadınlar tarafından imza kampanyası başlatacaklarını aktaran Kuru, cumhurbaşkanı seçim sistemine itirazları için Anayasa Mahkemesi'ne, İhsanoğlu'nun adaylığına itirazları için de CHP yönetimine toplanan imzaları göndereceklerini ifade etti.

Platform üyeleri, cumhurbaşkanı adayı olacak isimlerin meclise sunulmasını takip edeceklerini ve CHP'de İhsanoğlu'nun adaylığına itiraz eden milletvekillerine destek vereceklerini dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anadolu Kadınları: Adayımız Emine Ülker Tarhan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement