Anadolu Turunun Son Durağı İzmir'de - Son Dakika
Güncel

Anadolu Turunun Son Durağı İzmir'de

Anadolu Turunun Son Durağı İzmir\'de

Çağın vebası olarak bilinen kansere karşı çaresiz olmadığımızı kanıtlayan yaşam öyküsüyle dikkati çeken Dida Kaymaz’ın kurduğu Kansersiz Yaşam Derneği, Anadolu turunun son durağında, 1 Aralık Pazartesi günü İzmir’de enerji saçacak.

30.11.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağın vebası olarak bilinen kansere karşı çaresiz olmadığımızı kanıtlayan yaşam öyküsüyle dikkati çeken Dida Kaymaz'ın kurduğu Kansersiz Yaşam Derneği, Anadolu turunun son durağında, 1 Aralık Pazartesi günü İzmir'de enerji saçacak. 6 ili kapsayan yurt gezisini, Cigna Finans'ın katkılarıyla yürüten dernek, İzmir'de "Kansere İnat, Yaşasın Hayat" diyecek.

Yakalandığı kanser hastalığıyla yıllarca mücadele eden, kanserin 5 ayrı yaşam organını sarmasına, 36 kilograma kadar düşmesine rağmen mücadelesini sürdürüp amansız denilen hastalığı yenme noktasına gelen Dida Kaymaz da, İzmirlilerle hayat öyküsünü paylaşacak.

Çalışmalarını tüm Türkiye'ye ulaştırmak için "YaşaTIR" projesini hayata geçiren Kansersiz Yaşam Derneği, mobil seminerler vereceği, özel tasarlanmış TIR'ı ile halkın, hastalıkta ve sağlıkta kullanabilecekleri "hayat kurtaracak" bilgilere sahip olmasını sağlamak için yola çıktı. Cigna Finans'ın katkılarıyla Kansersiz Yaşam Derneği YaşaTIR'ının ilk yolculuğunun güzergahı son durak İzmir'e varmadan önce Bursa, Eskişehir, Ankara, Adana, Antalya'dan geçti. YaşaTIR, 22 Kasım'da Bursa'da başlayan gezisini her il de birer gün olmak üzere 23 Kasım'da Eskişehir, 24 Kasım'da Ankara, 27 Kasım'da Adana, 29 Kasım'da Antalya'da sürdürdü. YaşaTIR, uğradığı illerde, katılımcı kuruluşların desteği, konunun uzmanlarının anlatımları ve Dida Kaymaz'ın aktardığı deneyim ve bilgilerle binlerce kişiye ulaşıp yaşam enerjisi verdi.

ENERJİ, İZMİR'E TAŞINIYOR

Sağlıklı insanların hayatlarını sağlıkla sürdürebilmeleri ve kanser hastalarının yaşam kalitesinin artırılmasını hedefleyen Kansersiz Yaşam Derneği'nin seminer TIR'ı, YaşaTIR, bu enerjiyi yolculuğunun son durağı İzmir'e de taşıyor.

YaşaTIR'ın son durağı olan İzmir'de Forum Bornova'da gerçekleştirilecek olan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının desteklediği etkinlikte, Nur Bilen Yavuzer ve Nilgün Bodur'un sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve iyi yaşam üzerine sohbetleri ve çeşitli workshop'lar yer alacak.

Kansere karşı verdiği mücadeleyi kitaplaştıran Dida Kaymaz'da İzmir'deki etkinliğe katılarak, "Kansere İnat, Yaşasın Hayat" diyecek.

Kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, kanser hastası kişilere ve ailelere destek vermek için kurulan Kansersiz Yaşam Derneği 2010 yılından bugüne 193.000 kişinin hayatına dokunmayı başardı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Turunun Son Durağı İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement