Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan Açıklaması

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan Açıklaması

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, "Cem Küçük'ün şahsında özellikle böyle kritik süreçlerde her ne olursa olsun bir gazeteciye yapılan saldırıyı kabul etmek mümkün değildir.

21.02.2017 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, " Cem Küçük'ün şahsında özellikle böyle kritik süreçlerde her ne olursa olsun bir gazeteciye yapılan saldırıyı kabul etmek mümkün değildir. Şiddete başvuranların derhal yakalanarak yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Burhan, yaptığı yazılı açıklamada, Küçük'ün adına kayıtlı olan İstanbul Güngören'deki evinin kimliği belirsiz kişilerce kurşunlanmasını kınayarak, şunları kaydetti:

"Meydana gelen olayda ikinci kattaki eve dört kez pompalı tüfekle ateş edildiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Cem Küçük'ün şahsında özellikle böyle kritik süreçlerde her ne olursa olsun bir gazeteciye yapılan saldırıyı kabul etmek mümkün değildir. Şiddete başvuranların derhal yakalanarak yargı önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınadığımızı belirtmek isteriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Burhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement