Anadolu Yıldızları Tekvando Yarı Final Seçmeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Yıldızları Tekvando Yarı Final Seçmeleri Başladı

Anadolu Yıldızları Tekvando Yarı Final Seçmeleri Başladı

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün yıldız adaylarını bulmak için organize ettiği Anadolu Yıldızları Tekvando yarı final seçmeleri Malatya’da başladı.

27.02.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün yıldız adaylarını bulmak için organize ettiği Anadolu Yıldızları Tekvando yarı final seçmeleri Malatya'da başladı.

Battalgazi Spor Salonu'nda yapılan ve 12 ilden 250'ye yakın sporcunun katıldığı müsabakalar 3 güne sürecek.

Seçmelerle ilgili bilgi veren Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar, müsabakaların Malatya tekvandosu için büyük önem taşıyan bir organizasyon olduğunu söyledi.

Anadolu Yıldızları'nın ilk ayağının Van'da yapıldığını ve Malatya'nın orada takım halinde şampiyon olduğunu belirten Nurettin Uçar, "Müsabakalara 12 takım katılıyor. Buradaki maçlar sonunda ilk 3'e girecek takımlar Sivas'ta 13-15 Şubat tarihleri arasında Sivas'ta yapılacak olan final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar. İnşallah bu takımlardan bir tanesi Malatya olur. Bayanlarda ve erkeklerde şampiyonluğun yine en büyük adayıyız. Turnuvalar başladı. Şuna kadar yarışan hiçbir sporcumuz yenilmedi. Malatya tekvandosu için önemli bir organizasyon bu seçmeler. İyi bir ev sahipliği yapmak için yoğun bir şekilde çalışıyor arkadaşlarım" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Yıldızları Tekvando Yarı Final Seçmeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement