Anadolujet "Fırsat Koltuğu" Kampanyasına Yeni Hatlarla Devam Ediyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anadolujet "Fırsat Koltuğu" Kampanyasına Yeni Hatlarla Devam Ediyor

Anadolujet "Fırsat Koltuğu" Kampanyasına Yeni Hatlarla Devam Ediyor

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, yolcularından büyük ilgi gören "Fırsat Koltuğu" kampanyasına yeni hatlar ve şehirlerle devam ediyor.

12.03.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, yolcularından büyük ilgi gören "Fırsat Koltuğu" kampanyasına yeni hatlar ve şehirlerle devam ediyor. AnadoluJet, bir klasik olma yolunda hızla ilerleyen "Fırsat Koltuğu Kampanyası" ile seçilmiş hatların her birindeki 100 koltuğu yalnızca 49.99 TL'den satışa çıkartıyor.

"Fırsat Koltuğu Kampanyası"; AnadoluJet'in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Adana, Kayseri, Gaziantep, Hatay, Konya, Trabzon ve Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Gazipaşa ve Trabzon istikametine bilet alan yolcuları kapsıyor.

06 – 20 Mart 2015 tarihleri arasında AnadoluJet web sitesi üzerinden kampanya promosyon kodu ile bilet satın alan yolcular, 9 Mart 2015 – 16 Nisan 2015 tarihleri arasında yolcu tipi veya gün kısıtı olmadan seyahat edilebiliyor.

İlk uçuş tarihinden minimum üç gün önce biletleme koşulu bulunan kampanya; sadece seçilmiş destinasyonlar için 100'er koltuk ile sınırlıdır.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anadolujet 'Fırsat Koltuğu' Kampanyasına Yeni Hatlarla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement