Anahtarını Valeye Bırakınca Başına Gelmeyen Kalmadı - Son Dakika
Ekonomi

Anahtarını Valeye Bırakınca Başına Gelmeyen Kalmadı

İstanbul'da park çilesi vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Aracınızı valeye verenlerin başına ise bin bir türlü belalar gelebiliyor. Son kurbanın 5 bin lirası gitti.

23.10.2015 09:51  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük şehirlerde otomobil sahipleri çaresiz. Park edecek boş otopark bulamayan sürücüler İSPARK, vale ve Trafik Vakfı otoparkı arasında mekik dokuyor. Vatandaş aracını sokağa park etse, polis çekiyor.

HER YERDE BİRİLERİ ÇIKIYOR

İSPARK'a gitse, saati 5 liradan ücret ödüyor. Restorana gitse, valelerle karşı karşıya kalıyor. Artan otopark ihtiyacı ile birlikte valelik de ciddi bir sektör haline geldi. Hemen her restoranda artık vale hizmeti var.

VALELERE SAKIN GÜVENMEYİN

Peki hiç düşündünüz mü, anahtar verdiğiniz valenin ehliyeti var mı? Gazeteci Bulut Mülhim, gittiği restoranın valesine aracının anahtarını verdi ve bakın sonra başına neler geldi.

5 BİN LİRALIK FATURA

Aracı Bulut Mülhim'den alan vale, ehliyetsiz ve 18 yaşından küçüktü. Yolda daha önce kendisini yakalayan polis ekibini görünce kaçmaya başladı, sonrasında kaza yaptı. Kazanın ardından polis ekibi, Mülhim'e 18 yaşından küçük bireye aracını verdiği için para cezası kesti. Ayrıca mağdur vatandaş kazada meydana gelen hasarı da üstlenmek zorunda kaldı. Toplamda Bulut Mülhim'in önüne 5 bin liralık bir fatura çıktı.

Anahtarını Valeye Bırakınca Başına Gelmeyen Kalmadı

Son Dakika Ekonomi Anahtarını Valeye Bırakınca Başına Gelmeyen Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • türkiye: MHP'ye tüm oylar 11 12 Yanıtla
  • ysr: Aracın sahibi niye veriyo parayı mekan sahibinin vermesi lazım 22 0 Yanıtla
  • TÜRKİYE HALKI: Huzur için barış. Barış için kardeşlik. Kardeşlik için birlik. Birlik için demokrasi. Demokrasi için adalet. Adalet için HDP 3 17 Yanıtla
  • ÜNLÜ İŞ ADAMIN ODASININ KAPISININ GÜVENLİKCİSİ: VALE nedir lo...hevaleee anladımm bu vale HEVALEE.. o zmaan valeciler HDPLİ...OYLAR AKPYE 9 7 Yanıtla
  • kim : akp öldün sen. 9 3 Yanıtla
  • Paris: Sokak mafyası dolu koskocaman devlet park yapıp para alamıyor 4culsuz resmen haraç kesiyo otopark mafyası olmuş ülke bisebuyuk devletin diye hava atiyoz komik nerde yasiuoz 10 0 Yanıtla
  • salvadore : yarim yamalak haber. la haberin devami nerde ;)) 8 0 Yanıtla
  • Hasanali : Hdp arada maydonese olma sana bu haberden ekmek çıkmaz . Dingil 6 2 Yanıtla
  • Gdjş: Vidiyoyu izleyin 1 1 Yanıtla
  • asil: neler geldigini anlamak icin videoyu izlemeliyiz arkdaslar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak
    20:39 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. İlk birleşimde alınan kararla, 1 Haziran'dan itibaren tüm abonelere indirim uygulanacak.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement