Analig Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Analig Toplantısı Yapıldı

Analig Toplantısı Yapıldı

2015-2016 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakaları toplantısı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu’nun toplantı salonunda gerçekleşti.

27.11.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakaları toplantısı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu'nun toplantı salonunda gerçekleşti.

2015-2016 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) müsabakaları toplantısı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunun toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Malatya sorumlusu Yalçın Aydın, Antrenörler ve il temsilcileri katıldı. Düzenlenen toplantıda 12 spor branşının genel durumu, bütçe ve planlama ve Analig kuralları hakkında antrenörlere ve il temsilcilerine bilgiler aktarıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Gençlik Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde 12 branşta düzenlenen Analig müsabakalarına ilimizden bir çok sporcu katılacaktır. Anadolu Yıldızlar Liginde mücadele edecek sporcularımızın Fair Play'e yakışır barış, kardeşlik, hoşgörü ve centilmenlik içinde spor yapacaklarını ifade etti" dedi. Fındıklı, Anadolu Yıldızlar Liginin Türk sporuna bir çok milli sporcu kazandırdığını ve bu yıl yine Analig'de ilimizi temsilen Türk milli takımlarına bir çok sporcu kazandıracağına inancında olduğunu da sözlerine ekledi.

Fındıklı, 2015 - 2016 Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligine katılacak tüm sporcu, antrenörler ve teknik heyetine başarı diledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Analig Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement