Anamur 9. Kültür ve Muz Festivali - Son Dakika
Yerel

Anamur 9. Kültür ve Muz Festivali

Anamur 9. Kültür ve Muz Festivali

Mersin’in Anamur ilçesinde bu yıl 9.’su düzenlenen Uluslararası Kültür ve Muz Festivali’nin son gününde, Abanoz’da Sarıyayla Şenliği düzenlendi, Erdal Güney konseri yer aldı.

27.07.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur ilçesinde bu yıl 9.'su düzenlenen Uluslararası Kültür ve Muz Festivali'nin son gününde, Abanoz'da Sarıyayla Şenliği düzenlendi, Erdal Güney konseri yer aldı.

Gürcistan, Ankara Mamak Halk Dansları ve Anamur Belediyesi Halk Oyunları ekibi Sarıyayla Şenliği kapsamında sahne aldı. İllüzyonist gösterisi ile süren programda konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülke üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Türe, kimsenin bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Yoğurtlu keşken ve Muz ikramlarının yapıldığı Sarıyayla Şenliğine vatandaşlar büyük katılım gösterirken, gecenin sonunda sanatçı Erdal Güney sahne aldı. Erdal Güney, kendisini Anamurlularla birlikte hayali olan yaylada buluşma imkanı sunan Başkan Mehmet Türe'ye teşekkür etti. Güney, duygusal parçalarla izleyicilerden büyük beğeni aldı. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve eşi Meliha Türe, sanatçı Erdal Güney'e muzlu kadın heykeli ve üzerinde 'Erdal Güney' yazılı Anamur Belediyespor forması hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur 9. Kültür ve Muz Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement