Anamur'da 'Doğru Tercih' Semineri - Son Dakika
Yerel

Anamur'da 'Doğru Tercih' Semineri

Anamur\'da \'Doğru Tercih\' Semineri

Anamur Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Yakın Doğu Ünivesitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Doğru Tercih Semineri’ gerçekleşti.

11.02.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Yakın Doğu Ünivesitesi işbirliğiyle hazırlanan 'Doğru Tercih Semineri' gerçekleşti.

Anamur Belediyesi Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminere üniversite adayı 12. sınıflar katıldı. Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından okullarından alınarak servislerle Belediye Meclis Salonu'na getirilen lise son sınıf öğrencileri, öğretim üyesi Sadık Gültekin tarafından gerçekleştirilen sunumu ilgiyle izledi. Öğretim üyesi Sadık Gültekin başarıya giden öyküleri anlattığı sunumunda öğrencilere dikkat ve istemenin önemini hatırlattı. Türkiye birincilerinin yaşam öykülerinin de ele alındığı sunumda imkansızlıklara göğüs geren birincilerin ne zor şartlarda ders çalıştıkları açıklandı.

Seminer sonunda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, öğretim görevlisi Sadık Gültekin'e plaket takdim etti. Burada konuşan Türe, Anamur Belediyesi olarak öğrencilere yol gösterecek ve katkı sağlayacak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Türe, bu tür etkinliklerin planlamasını yapan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne her zaman hazırlanan programların öğrencilerin derste işleyeceği konulardan daha önemli olması konusunda özen gösterilmesi ve bu etkinliklerin dersten kaçma unsuru olarak kullanılmaması ve yararlı olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğunu kaydetti. Türe, 6 kardeş olduklarını, babasını 12 yaşında kaybettiğini ve imkansızlıklarla okumaya çalıştıklarını açıkladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur'da 'Doğru Tercih' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement