Anamur'da Kınalı Kuzular Birliklerine Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Anamur'da Kınalı Kuzular Birliklerine Uğurlandı

Anamur\'da Kınalı Kuzular Birliklerine Uğurlandı

Anamur'da kınalı kuzular birliklerine uğurlandı Mersin'in Anamur İlçesi'nde 95/3 tertip asker adayları yakınlarının artan terör olayları nedeniyle endişeleri içinde gözyaşlarıyla uğurlandı.

05.08.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur'da kınalı kuzular birliklerine uğurlandı

Mersin'in Anamur İlçesi'nde 95/3 tertip asker adayları yakınlarının artan terör olayları nedeniyle endişeleri içinde gözyaşlarıyla uğurlandı.

Anamur Askerlik Şubesi'nden sülüslerini alan asker adayları, otobüslerle kışlalarına hareket etmeden önce kent merkezinde konvoy halinde gezdirilip müzik eşliğinde halay çekildi. Anamur Otogarı'nda yaşanan uğurlama merasiminde sevinç ve hüzün bir arada yaşanırken, son uğurlama sırasında gözyaşları sel oldu. "En büyük asker bizim asker" tezahüratları ile coşku verilen askerler birliklerine uğurlandı.

Oğlunu askere gönderen Sakine ile İsa Korkmaz çifti, büyük bir gurur ve özlem yaşadıklarını dile getirdi. "Asker gidecek geri gelecek" sloganları atan diğe asker yakınları da, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Anamur Çarıklar Mahallesi'nden Tolga Afacan, yakınları ile vedalaştıktan sonra etrafındakileri asker selamı ile selamlayarak otobüse bindi. Sivil hayata bir süre ara veren onlarca asker, vatani görevini yapmak üzere gözyaşları içinde uğurlandı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anamur'da Kınalı Kuzular Birliklerine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement