Anamur'dan Girne'ye Yüzerek Gidecek - Son Dakika
Güncel

Anamur'dan Girne'ye Yüzerek Gidecek

Anamur\'dan Girne\'ye Yüzerek Gidecek

Anamur'dan Girne'ye yüzerek gitmek üzere yola çıkan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Anamur iskelesinde yapılan bir törenle uğurlandı.

19.07.2014 10:33  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur'dan Girne'ye yüzerek gitmek üzere yola çıkan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Anamur iskelesinde yapılan bir törenle davul-zurna eşliğinde uğurlandı.

Maraton öncesinde iş adamını uğurlamak için Anamur Belediyesi tarafından iskelede bir tören yapıldı. Törende bir konuşma yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, "Maratonun Anamur'da gerçekleştirilmesinden çok büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine başarılar diliyoruz"dedi.

Başkan Mehmet Türe, iş adamı Altınbaş'a başarılar dileyerek bir plaket verdi.

İşadamı Vakkas Altınbaş da, "Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye Anamur'da bulunduğumuz süre içerisinde gösterdikleri mükemmel ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum. Anamurlular çok şanslısınız. Böyle bir başkanınız var. Bu girişimimiz ile Kıbrıs'ın yatırımcılar açısından birçok sektör için cazip nokta olduğuna dikkat çekmek istiyorum. Bu nedenle Anamur'dan Kıbrıs'a doğru atacağım her kulaç, ekonominin önde gelen aktörleri için bir yatırım çağrısı niteliği taşıyacaktır" dedi.

Antrenörü Mert Karabetça'dan yüzmeyi öğrendiğini söyleyen anlatan Altınbaş, "Yaş ne olursa olsun bir insanın azmettiği zaman hedefine ulaşmakta hiçbir şeyin engel olamayacağını da göstermiş olacağım" dedi.

Vakkas Altınbaş ve beraberindeki antrenörü Mert Karabetça, yaklaşık 40 saat sürecek olan maraton sonrasında 20 Temmuz'da Girne'de olacak ve Bu yıl 40'ıncısı düzenlenecek olan Kıbrıs Barış Harekatı'nın kutlamalarına katılacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anamur'dan Girne'ye Yüzerek Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement