Anamur Tarım ve Gıda Fuarı - Son Dakika
Yerel

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı

MTOSB, ilk kez düzenlenen Anamur Tarım ve Gıda Fuarında stant açarak bölgede gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların tanıtım broşürlerini ve ürünlerini dağıttı.

14.11.2014 12:44  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), ilk kez düzenlenen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı'nda stant açarak bölgede gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların tanıtım broşürlerini ve ürünlerini dağıttı.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Bölge Müdürü Halil Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Pınar Özal Kanık ve personelin katıldığı fuarda açılan standı ziyaret eden Anamurlulara bölgede gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların tanıtım amaçlı hazırladıkları ürünlerini ücretsiz olarak dağıtıldı. Anamurluların büyük ilgi gösterdiği stantta ziyaretçiler ile tek tek ilgilenen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, kendi elleri ile ürünleri vatandaşlara dağıttı. Fuarların Mersin için öneminin büyük olduğunu kaydeden Tekli, "Biz fuarlarda MTOSB Bölge Müdürlüğü olarak stant açıyoruz. Bölge firmalarımız da kendi sektörleri ile ilgili fuarlarda stant açıyorlar. Anamur'da halkın fuara büyük ilgisi vardı. Bu Mersin'de özlediğimiz bir tablo. Fuarların artarak devam edebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda bölge firmalarımızın istekleri üzerine 2015 fuar takviminde yer alan Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki dev fuarlara da Bölge Müdürlüğü olarak katılacağız ve hem bölgemizi tanıtan kitapçıklarımızı, hem de firmalarımızın bize teşhir ve ücretsiz dağıtım için verdiği ürünlerini kendi standımızda sergileyeceğiz. Bu hem bölge firmalarımızın halkla buluşması adına önemli, hem de MTOSB olarak tanınmamız adına önemli" dedi.

Mersin'de fuarcılığın gelişmesi adına yeni çalışmalar da yapılması gerektiğini belirten Tekli, "Bu fuarın Anamur'da düzenlenmesi gerçekten çok önemli bir tespit. Bölgenin böyle bir fuara ihtiyacı vardı. Anamur adeta dev bir açık hava meyve bahçesi. Tarım sektörü bu bölgede her geçen gün yeni yatırımlar ile büyüyor. Bu büyümeye paralel olarak bu tür organizasyonların da artması gerekmekte. Bölge halkının üründen daha fazla verim alabilmesi için yeni teknolojileri görmesi, bunları sahaya indirmesi gerekiyor. Bu anlamda da düzenlenen fuarda sergilenen ürünlerin önemi bir kat daha artıyor" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur Tarım ve Gıda Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement