Anamur Tarım ve Gıda Fuarı Çarşamba Günü Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı Çarşamba Günü Açılıyor

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı Çarşamba Günü Açılıyor

Mersin’in Anamur ilçesinde CNR Fuarcılık tarafından Anamur Belediyesi, Anamur Ziraat Odası, KOSGEB, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle organize edilen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nın 3’üncüsü çarşamba günü açılacak.

24.10.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur ilçesinde CNR Fuarcılık tarafından Anamur Belediyesi, Anamur Ziraat Odası, KOSGEB, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle organize edilen Anamur Tarım ve Gıda Fuarı'nın 3'üncüsü çarşamba günü açılacak.

Geleneksel fuar yürüyüşü ile başlayacak olan Anamur 3. Tarım ve Gıda Fuarı, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Yaklaşık 100'ün üzerinde firmanın katılacağı Anamur 3. Tarım ve Gıda Fuarı'nın geçtiğimiz yıllarda ulaşılan 30 bin ziyaretçi rakamını aşması bekleniyor.

Anamur Tarım ve Gıda Fuarı kapsamında bilimsel konferanslar ve çeşitli yarışmalar da düzenlenecek. Anamur'da muz ile ilgili çeşitli söyleşiler gerçekleşecek. Muz Güzeli yarışmasıyla da Anamur'un Muz Güzeli seçilecek.

26- 29 Ekim tarihleri, 10.00-19.00 saatleri arası ziyarete açık olacak fuarda çiftçilere 5 bin çiftçi eldiveni dağıtılacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamur Tarım ve Gıda Fuarı Çarşamba Günü Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement