Anamur Ulusal Kanallarda Canlı Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Anamur Ulusal Kanallarda Canlı Yayınlandı

Anamur Ulusal Kanallarda Canlı Yayınlandı

Anamur Belediyesi 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali birçok ulusal kanalda canlı yayınlandı.

29.08.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl birçok etkinliklerle 4 gün sürecek olan 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali Anamur'u tüm dünya ile buluşturuyor. Ulusal kanallarda canlı yayınlanan festival, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. İlk iki gününde oldukça fazla izlenen 8. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali, TGRT, Bengü Türk, Kanal 33 ve 100'ü aşkın yerel ve ulusal basın temsilcileri festivali canlı olarak izledi.

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen Ulusal basın temsilcileri ile birlikte Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Türe, basın temsilcilerine "Festivalimizi takip ettikleri ve ilgi gösterdikleri için sizlerin nezdinde tüm basına teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. İşiniz gerçekten çok zor. Gündüz etkinlikleriyle birlikte yaklaşık 12 saat süren programlarda üstün bir performans sergiliyorsunuz. Tebrik ediyor, tekrar teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

Ziyarete TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen ile birlikte Radikal Gazetesi İstanbul İstihbarat Şefi Ömer Erbil, CNN Türk İstanbul İstihbarat Şefi Ali Güven, Anadolu Ajansı Muhabiri Mücahit Eker, Hürriyet Gazetesi Editörlerinden Eren Güler, Posta Gazetesi Muhabiri Gülay Zaim, Sabah Gazetesi Muhabiri Metin Can, Dünya Gazetesi Muhabiri Sercan Akıncı ve CNN Türk Kameramanlarından Selim Türk katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anamur Ulusal Kanallarda Canlı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement