Anaokulu Müdürü Çelik'ten, Rektör Gönüllü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Müdürü Çelik'ten, Rektör Gönüllü'ye Ziyaret

Anaokulu Müdürü Çelik\'ten, Rektör Gönüllü\'ye Ziyaret

Adıyaman Malazgirt Anaokulu Müdürü Mikail Çelik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret etti.

14.01.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Malazgirt Anaokulu Müdürü Mikail Çelik, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Malazgirt Anaokulu Müdürü Mikail Çelik ve Müdür Yardımcısı Serap Can Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret ederek 14 Mayıs 2015 tarihinde Adıyaman Üniversitesi'ne yeniden rektör olarak atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mayıs ayında Adıyaman Üniversitesine yeniden rektör olarak atanan Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü'yü ziyaret eden Anaokulu Müdürü Mikail Çelik ve Müdür Yardımcısı Serap Can, Rektör Gönüllü'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Malazgirt Anaokulu hakkında bilgiler verdi. Okul öncesi eğitimden bahseden Anaokulu Müdürü Mikail Çelik, anaokulunda staj yapacak olan Adıyaman Üniversitesi öğrencileri hakkında bilgiler aldı. Sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında Anaokulu Müdürü Mikail Çelik ve Müdür Yardımcısı Serap Can, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü tarafından Adıyaman Üniversitesi kampüs alanı içerisinde bulunan rektörlük binası ve Adıyaman Evi gibi tarihi ve turistik yerler gezdirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Müdürü Çelik'ten, Rektör Gönüllü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement