Anaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu

Anaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu

Sinop Üniversitesi Deniz Yıldızları Anaokulu’nun minik öğrencileri, yıl sonu etkinliğinde gerçekleştirdikleri gösterilerle göz doldurdu.

17.06.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Üniversitesi Deniz Yıldızları Anaokulu'nun minik öğrencileri, yıl sonu etkinliğinde gerçekleştirdikleri gösterilerle göz doldurdu.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Prof. Dr. Murat Sezgin, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vafa Savaşkan, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih Şahin, Deniz Yıldızları Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Nuri Dicle, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açış konuşmasını yapan Deniz Yıldızları Anaokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Nuri Dicle, okul öncesi eğitimin önemine değindi.

Yapılan konuşmanın ardından sahneye çıkan minikler, gerçekleştirdikleri müzik dinletisi ve dans gösterileriyle göz doldurdu. Miniklerin sevincine ortak olmak ve bu anı güzel ölümsüzleştirmek isteyen öğrenci velileri ise cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çektiler. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencileri Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement