Anaokulu Öğrencilerine Sağlıklı Gıda Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencilerine Sağlıklı Gıda Eğitimi

Anaokulu Öğrencilerine Sağlıklı Gıda Eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik yürüttüğü “Ben Yemek Seçmem Projesi” ve “Sağlıklı Gıda Sağlıklı Nesil Projesi” kapsamında verilen eğitimler devam ediyor.

08.05.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik yürüttüğü "Ben Yemek Seçmem Projesi" ve "Sağlıklı Gıda Sağlıklı Nesil Projesi" kapsamında verilen eğitimler devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün daha önce iki gruba verdiği eğitimler, merkez ilçeler Mezitli ve Akdeniz'deki anaokullarında devam etti. Proje kapsamında, Mezitli'deki Keloğlan Anaokulun'da öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 130 kişilik 3. grup ile Akdeniz'deki Koza Anaokulun'da öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 180 kişilik 4. gruba, gıda güvenilirliği konusunda, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Gıda Kontrol ve Denetim Şube Müdürlüğü personeli ile konusunda uzman drama öğretmenleri eşliğinde bilinçlendirme ve bilgilendirme eğitimi verildi.

Gıda güvenirliliği konusunda farkındalığı artırmak için 12 Mayıs 2015 tarihinde merkez Yenişehir ilçesi Karahacılı İlköğretim Okulu ve Mezitli ilçesi Tece İlkokulu, 15 Mayıs 2015 tarihinde Yenişehir ilçesi Bahçelievler İlköğretim Okulu, 21 Mayıs 2015 tarihin ise Zübeyde Hanım İlkokulu'nda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencilerine Sağlıklı Gıda Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement