Anaokulunda Tişört Çıkartırken Öğrencinin Dişi Çıktı İddiası - Son Dakika
Güncel

Anaokulunda Tişört Çıkartırken Öğrencinin Dişi Çıktı İddiası

Anaokulunda Tişört Çıkartırken Öğrencinin Dişi Çıktı İddiası

Antalya'da mimar Dilek Korkmaz, kızı 5 yaşındaki Eylül Su Yılmaz'ın anaokulunda öğretmen Seda Kaya Hançer'in hızla çıkardığı tişörtü yüzünden bir dişinin yerinden çıkıp dişetinin zarar gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

26.05.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da mimar Dilek Korkmaz, kızı 5 yaşındaki Eylül Su Yılmaz'ın anaokulunda öğretmen Seda Kaya Hançer'in hızla çıkardığı tişörtü yüzünden bir dişinin yerinden çıkıp dişetinin zarar gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Veliyi ve anaokulu yönetimini karşı karşıya getiren olay, 13 Mayıs günü Konyaaltı'ndaki özel bir anaokulunda meydana geldi. Dilek Korkmaz, kızı Eylül Su Yılmaz'ın eve geldiğinde bacaklarına sarılıp ağlayarak olayı anlattığını belirterek, şöyle dedi:

"Aralarında kızımın da bulunduğu okulun öğrencileri öğlene kadar deniz kenarında eğlenmiş. Daha sonra okula dönen öğrencilerden bazılarının üzeri nemliymiş. Öğretmen Ayla Ekici'nin yemek için aşağı inmesine sinirlenen kızımın öğretmeni Seda Kaya Hançer, Eylül Su'nun tişörtünü hızla yukarı çekip çıkarmış. Bu esnada kızımın ön sağ dişi tişörte takılıp çıkmış. Üstelik öyle çok kanamış ki bunu tampon yaparak durdurmuşlar. Kızıma bunu bir sır olarak saklaması söylenmiş. Üstelik kızım bana bunu, 'Öğretmenimin sırrını söyledim' diye gözyaşları içinde anlattı."

Sonrasında okul yetkililerine ulaşmak istediğini aktaran Dilek Korkmaz, öğretmenlerinin, çiğnediği bir sakız yüzünden bunun olduğunu söylediklerini anlatarak, "Ben de inanmayıp bir diş hekimine götürdüm. Diş hekimi bunun sakız çiğnemeyle olamayacağı, diş etinin aşırı zarar gördüğü yönünde rapor verdi" diye konuştu.

Kızının psikolojisinin bozulduğunu, okula gitmek istemediğini aktaran Dilek Korkmaz, "Avukatım aracılığıyla savcılık, BİMER başta olmak üzere birçok kuruma şikayetçi oldum" dedi.

Olay sonrası açıklama yapan ve adının verilmesini istemeyen anaokulundaki bir yetkili, "Eylül Su tüm öğrencilerimiz gibi çok sevdiğimiz bir öğrenci. Ancak olay velinin iddiası gibi tişört çıkartırken olmamıştır. Okulda müzik öğretmeni tarafından verilen bir sakızı çiğnerken daha önceden sallanan bir dişi sakıza yapışarak çıkmıştır. Biz de kendisine tampon yapıp müdahalede bulunduk. Böyle olması bizi çok üzdü" diye konuştu.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anaokulunda Tişört Çıkartırken Öğrencinin Dişi Çıktı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement