Anaokulundan "Atatürk Portresi" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Anaokulundan "Atatürk Portresi" Sergisi

Anaokulundan "Atatürk Portresi" Sergisi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Cumhuriyet Anaokulu tarafından Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde "Atatürk Portresi" resim sergisi açıldı.

11.11.2016 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Cumhuriyet Anaokulu tarafından Atatürk'ü anma etkinlikleri çerçevesinde "Atatürk Portresi" resim sergisi açıldı.

Serginin Türkiye Çevre Vakfı'nın okullarla birlikte yürüttüğü "Eko-Okullar" projesi kapsamında açıldığı belirtildi. Belediye Kültür Merkezi sergi salonundaki serginin açılışına İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Selçuk Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, kurum ve daire amir ve müdürleri öğretmenler katıldı.

Öğrenci, veli ve öğretmen iş birliği ile atık materyaller kullanılarak ailelerin de katılımının sağlandığı etkinliğin amacının geri dönüşüm hakkında farkındalık oluşturarak çocukların ailesi ile birlikte kaliteli zaman geçirmesini sağlamak olduğu ifade edildi. 189 velinin 200'den fazla çalışmasıyla katıldığı "Seni Hep Yaşatacağız" isimli sergi protokol ve sergiye katılanlar tarafından gezilerek büyük beğeni topladı.

Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fatma Özalıcı Sefacı sergiye katılanlara teşekkür ederek, gösterilen yoğun ilginin projenin amacına ulaştığının bir göstergesi olduğunu söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulundan 'Atatürk Portresi' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement