Anapar Başkanı Tarhan, Antalya'da Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

Anapar Başkanı Tarhan, Antalya'da Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi

Anapar Başkanı Tarhan, Antalya\'da Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi

Anadolu Partisi (ANAPAR) Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Antalya’da şehitlik ve mahalle pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

27.02.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Partisi (ANAPAR) Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Antalya'da şehitlik ve mahalle pazarına ziyaret gerçekleştirdi.

Bir dizi ziyaret ve açılış için Antalya'da bulunan ANAPAR Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan partisinin il başkanlığını açtıktan sonra İl Başkanı Talip Küner ve partililerle birlikte Uncalı Şehir Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret etti. Şehitliğe karanfil bırakan Tarhan, şehit ailelerine başsağlığı diledi. Mezarlık girişinde çiçek satışı yapan kadınları da unutmayan Tarhan, bol kazançlar diledi.

KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Emine Ülker Tarhan daha sonra parti otobüsü ile Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi'ne kurulan kapalı cuma pazarı esnafını ve mahalleyi ziyaret etti. Partisi tarafından şehitler için dağıtılan lokmadan tadan Tarhan'a kadınlar büyük ilgi gösterdi.

"OYLARIMIZ BÖLÜNMEYECEK"

Kadınların CHP'nin oyları bölünecek sözlerine Tarhan, "Oylarımız bölünmeyecek. Her şey çok daha güzel olacak. Ana muhalefet partisi genel başkanı şimdiden neden başbakanı ilan ediyorsun? O zaman neden seçime giriyorsun? Çok yanlış. Yeni şeyler yapacağız. Rüzgarı alırsak arkamıza o barajı da yıkacağız. CHP yapamıyor, biz yapacağız" dedi.

Kadınlara nergis veren Tarhan, ardından çeşitli sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Anapar Başkanı Tarhan, Antalya'da Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirdi - Son Dakika


Advertisement