Anasınıfı Öğrencileri PTT'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Anasınıfı Öğrencileri PTT'yi Gezdi

Anasınıfı Öğrencileri PTT\'yi Gezdi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri için PTT Hisarcık Merkez Müdürlüğü’ne tanıma amaçlı gezi düzenlendi.

30.11.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri için PTT Hisarcık Merkez Müdürlüğü'ne tanıma amaçlı gezi düzenlendi.

Okul Öncesi Öğretmenleri Oytun Ovalıoğlu ve Hatice Taşkın Özen gözetiminde geldikleri postanede yetkililerinden bilgi alan minikler yanlarında getirdikleri mektupları da sevdiklerine gönderdi. Minik öğrenciler ayrıca merak ettikleri soruları da sorma imkanı buldu.

Okul Öncesi Öğretmeni Oytun Ovalıoğlu, PTT Hisarcık Merkez Müdürlüğüne gezi düzenlemekteki amaçlarının çocukların geleneksel haberleşme aracı olan mektubu kullanmalarına imkan sağlamak, ayrıca mektup yerine ulaştığında gönderdikleri kişileri arayıp bunun farkına varmak ve mektup ile haberleşebildiğini görmek olduğunu söyledi.

Mektupların hazırlama süreci ile ilgili bilgiler veren Ovalıoğlu, "Çocuklar mektupların içine kendi yaptıkları resimleri koydular. Hatta kendi resmini koyanlar da oldu. Zarfların üzerine adres bilgilerini ise aileler yazdı. Ama mektubu kime göndereceğine çocuk karar verdi. Mektupları sınıf arkadaşına, ananesine veya babaannesine gönderenler oldu." dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anasınıfı Öğrencileri PTT'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement