Ancelotti: Barcelona mı? Real Madrid'de Bırakırım - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Barcelona mı? Real Madrid'de Bırakırım

Ancelotti: Barcelona mı? Real Madrid\'de Bırakırım

İtalyan teknik adam Ancelotti, El Clasico öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

24.10.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona ile oynayacakları dev maç öncesi Katalan kübüyle ilişkisi olmadığını ve futbol yaşantısını Real Madrid'de bırakacağını söyledi.

Cadena SER'a konuşan İtalyan teknik adam, "Real Madrid'e alıştım asla Barcelona'ya gitmeyeceğim. Real Madrid'e saygı duyuyorum. Bu kulübün bir parçası olarak kalacağım." dedi.

'Real Madrid'de Ferguson gibi yıllarca kalacak mısın?' sorusuna cevap veren Ancelotti, "Ferguson Manchester United'da 24 yıl görev aldı. Benim Madrid'de bu kadar kalmamı düşünmeniz saçma. Fakat kariyerimin sonuna kadar Real Madrid'de kalmayı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ezeli rakipleri hakkında konuşan deneyimli hoca, "Barcelona'nın Ajax ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını izledim. Kusurlarını elbette gördüm. Barcelona'nın zaaflarına iyi çalıştık." dedi.

Takımın önemli isimlerinden Ramos'un ileride oynamak istediğini dile getiren Ancelotti, "Ramos forvette oynamayı istedi. Ben de onu El Clasico'da biraz daha önde oynatabilirim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Barcelona mı? Real Madrid'de Bırakırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement