Ancelotti: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde

Ancelotti: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde

Real Madrid'in İtalyan teknik patronu, Celta Vigo maçında hat-trick yapan yıldız futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsetti.

07.12.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid Teknik Direktörü CarloAncelotti, 3-0'lık Celta Vigo maçının ardından yaptığı açıklamalarda Cristiano Ronaldo'nun fizik olarak kariyerinin zirvesinde olduğunu söyledi.Celta Vigo maçında takımına galibiyeti getiren golleri atan Ronaldo, Real Madrid forması altında çıktığı 178. lig maçında 200. golüne ulaşırken, 23. kez hat-trick yaparak bu alanda da La Liga tarihine geçti.Ancelotti maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Ronaldo'dan övgü dolu sözlerle bahsederken, "Ona sahip olmak muhteşem bir avantaj. Harika işler çıkarmaya devam ediyor. Hiç olmadığı kadar motive olmuş durumda ve fiziksel olarak da kariyerinin zirvesinde." dedi.İtalyan teknik adam ikinci yarının başında sakatlanarak oyuna devam edemeyen James Rodriguez'in durumu hakkında da açıklamalarda bulunurken, "Baldırından bir sakatlık geçirdi. Durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Sakatlığı bizi üzdü ama Isco ve Khedira gibi isimler onu aratmayacaktır." ifadelerini kullandı.

//

addCustomPlayer('vzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', '', '', 620, 569, 'perfvzwp6r8qwcl21jkn7vpkaqevr', 'eplayer16', {age:1417475729179});

//

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Ronaldo Kariyerinin Zirvesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement