Andırın Myo'da Akademik Yıl Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Andırın Myo'da Akademik Yıl Açılış Töreni

KSÜ Andırın Meslek Yüksekokulu 350 öğrencisiyle eğitime başladı.

14.10.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Andırın Meslek Yüksekokulu,  2014-2015 akademik yılı törenle başladı.

MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Temiz, törende, 18 yıl önce açılan okulun son 2 yıldır yeni binasında hizmet vermeye başladığını, 6 bölümde 350 öğrenci ve 17 akademik personelle eğitim verildiğini belirtti.

Okulun Andırın için önemine dikkati çeken Temiz, öğrencilerin gelecekteki başarılarının en büyük dilekleri olduğunu ifade etti.

MYO'nun en önemli sorunlarından bir tanesinin yurt olduğunu dile getiren Temiz, bu sorunları çözüme kavuşturmak için hep birlikte çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak ise eğitim-öğretime yapılan yatırımların bir milletin, bir ülkenin geleceğine yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

Okulun ilçe için bir fırsat olduğunu dile getiren Maslak, şunları kaydetti: "Bir fırsat olan okulumuz için kaymakamlığımızca, belediyemizce, tüm kurumlarımızla beraberce güzel birlik beraberlik oluşturacağımıza inanıyorum. İnşallah üniversitemizin bir marka değeri olması noktasında, diğer ilçelerimizle ilimizin belli kurumlarıyla rekabet düzeyini artırarak gelişme sağlayacağını düşünüyorum. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Tören, KSÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Kirman'ın "Üniversite Öğrencilerinde Bilimsel Düşünce ve Önemi" konulu sunumuyla sone erdi.

Törene, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları,  öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Andırın Myo'da Akademik Yıl Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement