Andre Carrillo, Galatasaray'ın Teklifini Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Andre Carrillo, Galatasaray'ın Teklifini Kabul Etti

Andre Carrillo, Galatasaray\'ın Teklifini Kabul Etti

Peru'nun Libero gazetesi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Sporting Lizbon'lu Carrillo'nun, Galatasaray'ın teklifini kabul ettiğini yazdı.

27.11.2015 19:12  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin göreve gelişiyle birlikte gözler transfere çevrildi. Peru'nun Libero gazetesi, Sporting ile sözleşmesi sona erecek olan André Carrillo'nin Galatasaray'ın teklifini kabul ettiğini yazdı. Gazete, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Galatasaray'dan gelen teklifi kabul ederek "milyoner olacağını" yazdı.

TEKLİFLER ARASINDA FARK VAR

Futbol hayatına İspanya'da devam etmek istediğini her fırsatta dile getiren genç oyuncunun, bu ülkeden aldığı tekliflerle Galatasaray'dan aldığı teklif arasında büyük farklar olduğu belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne sürekli katılması da, André Carrillo'nun teklifi kabul etmesindeki en büyük etkenlerden biri olduğu da basında yer alıyor.

FORMA REKABETİNDEN ÇEKİNMİYOR

Sneijder ve Podolski ile aynı takımda yer almaktan büyük mutluluk duyacağını belirttiği ve böyle büyük yıldızlarla forma mücadelesi yaşamaktan çekinmediği de ülke basını tarafından iddia ediliyor.

MUSTAFA DENİZLİ: BEKLEYELİM

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin André Carrillo hakkında acele karar vermek istemediği belirtiliyor. Kendisinden önce yapılan tekliften haberdar olan tecrübeli hocanın, scout ekibinden gelen raporları inceleyeceğini belirttiği ve bir süre hiçbir oyuncu için teklifte bulunmamalarını istediği de kulüpten gelen bilgiler arasında. Mustafa Denizli'nin, takımın mevcut durumunu iyice belirledikten sonra yeni oyun sistemine göre ihtiyaç duyulan mevkileri çıkaracağını, buna göre scout ekibinin dosyasında yer alan oyuncularla görüşmelere başlanmasını istediği belirttiliyor.

Son Dakika Spor Andre Carrillo, Galatasaray'ın Teklifini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • turk azeri laz çerkez. kardeştir.: gs mahfoldu 0 0 Yanıtla
  • Vatan : Sizin de sonunuz gelecek kekooo lar 0 0 Yanıtla
  • murat41: bunlar yayın yapmıyor bunlar milleti bir birine düşürmeye çalışıyor 0 0 Yanıtla
  • ali333: bunlar milleti gaza getirmeye çalışıyorlar allahtan bizim milletimiz aklı başında bir iki tane hariç 0 0 Yanıtla
  • mustafa: chp ve hdp çok seviyorlar gösterileri hep katılıyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement