Angef, Gelişim Akademisi Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Angef, Gelişim Akademisi Kuruldu

Angef, Gelişim Akademisi Kuruldu

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Genel Başkanı Mesut Karaağaç, sosyal girişimler kapsamında Geleceğe Artı Gelişim Akademisini kurduklarını söyledi.

25.08.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Federasyonu (ANGEF) Genel Başkanı Mesut Karaağaç, sosyal girişimler kapsamında Geleceğe Artı Gelişim Akademisini kurduklarını söyledi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaağaç, gençlerin insan kaynağı kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapmak üzere Geleceğe Artı Gelişim Akademisinin kurulduğunu belirterek, "Eğitim kavramı ile öğrenim arasındaki en büyük fark, eğitimin süresiz ama sürekli oluşu; öğrenimin ise akademik olmasıdır. İşte bu nedenle, bilgelik sevgisi kavramıyla yola çıktık. 'Bilgi güçtür' dedik. Kurumsal çatımızı kurumsalın içinde profesyonel bir ruhla taşırken amatör davrandık. Her birimiz, kendi alanımızda uzman ve zaman zaman bir araya gelen amatör ruhlu profesyonellerdik. Ortak noktamız, birlik ve beraberlik içinde ama bilindik şeyleri geliştirerek bilinmedik şeyler oluşturmaktı. Biz aslında hep birdik, şimdi geleceğe de beraber bir şeyler katalım dedik ve bilgi, tecrübe paylaşımı için Geleceğe Artı Gelişim Akademisini kurduk" dedi.

Geleceğe Artı Gelişim Akademisi Koordinatörü Yeşim Gürsoy, hedef kitlelerinin gençler olduğunu ifade ederek, "İlkemiz ise 'bilgi güçtür' felsefesidir. Geleceğe artı yeni nesil öğrenme metotları ile gençlerimizin öğrenirken eğlenmelerini bu sayede de aldıkları eğitimin çıktılarını günlük hayatta uygulayabilecekleri şekilde planladık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız eğitim projemizde yurtdışı örneklerini inceledik, bu sayede yeni nesil küresel eğitim anlayışını yerele entegre ederek daha sağlıklı sonuçlar veren bir eğitim metodu ortaya çıkardık. Klasik öğrenme metotlarının dışında Kişisel Gelişim, Kamplar ve Sosyal Girişimcilik eğitimleri planladık kısa sürede tüm genç arkadaşlarımızın teveccühünü kazanacağız, Eğitimlerimizin tüm detaylarını www.gelecegearti.com adresinden görebilirsiniz" dedi.

Uzman Eğitmenlerinden Abdullah Oskay ise "Eğlenceliyiz, öğüt vermiyoruz, katılımcıları dinliyoruz, bizi dinlerken bakışlarınızda ya da beden dilinizde 'vay canına' bakışını yakalamadan sizi bırakmıyoruz, gençlerimize değer veriyoruz ve artı değer katıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Angef, Gelişim Akademisi Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement