Angel Di Maria: Ronaldo'nun İzinden Gitmek İstiyorum - Son Dakika
Spor

Angel Di Maria: Ronaldo'nun İzinden Gitmek İstiyorum

Angel Di Maria: Ronaldo\'nun İzinden Gitmek İstiyorum

Manchester United'ın Real Madrid'den transfer ettiği Angel Di Maria, imza töreninde "Bu formanın öneminin farkındayım. Ronaldo kadar başarılı olmak istiyorum." dedi.

28.08.2014 18:32  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United'ın Real Madrid'den transfer ettiği Angel Di Maria, bugün düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arjantinli yıldız, Manchester United'da Real Madrid'deki takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun yaptıklarını yapmak istediğini belirtirken, giyeceği 7 numaralı formanın öneminin farkında olduğunu söyledi.

"BU FORMANIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIM"

Kulüp için ayrı bir yere sahip olan ve George Best, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo ve Bryan Robson gibi önemli isimlerin giydiği 7 numaralı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu belirtirken, "Bu formanın öneminin farkındayım. Bu forma altında en az Ronaldo kadar başarılı olmak ve onun yaptıklarını yapmak istiyorum." dedi.

"BANA OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAK İSTEMİYORUM"

Takımın başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Di Maria, şöyle devam etti: "Louis van Gaal'in istediği her pozisyonda oynamaya çalışacağım. Benim için hiç fark etmez. Her oyuncu için de böyle olmalı. Bana olan güveni boşa çıkarmak istemiyorum." diye konuştu.

4. TRANSFER OLDU

Manchester United, Di Maria ile birlikte yaz transfer dönemindeki dördüncü transferini yapmış oldu. Kırmızı Şeytanlar, daha önceden Ander Herrera, Marcos Rojo ve Luke Shaw'u kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Angel Di Maria: Ronaldo'nun İzinden Gitmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement