Angel McCoughtry Arabasını Instagram'dan Satışa Çıkardı - Son Dakika
Spor

Angel McCoughtry Arabasını Instagram'dan Satışa Çıkardı

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Angel McCoughty, Mercedes marka arabasını Instagram hesabından 17 bin dolara (Yaklaşık 51 bin TL) satışa çıkardı.

11.02.2016 22:00  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbol yaşantısını Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Mersin Büyükşehir Belediyespor'da sürdüren Angel McCoughtry ilginç bir olaya imza attı.

Daha evvel Fenerbahçe forması da giyen ABD'li oyuncu, kişisel Instagram hesabında yaptığı paylaşımla 2006 model Mercedes-Benz CLS 350 marka arabasını satışa çıkardığını duyurdu.

Yıldız basketbolcu mesajında, "Herkese selam. Türkiye'de yaşayan yabancılara duyurulur, arabamı satıyorum" ifadelerine yer verdi ve aracın özelliklerini sıraladı.

17 BİN DOLAR

McCoughtry'nin, otomobili satın almak isteyenler için için iletişim adresini verdiği Mustafa Bozkurt adlı aracı, arabanın değerinin yaklaşık 17 bin Dolar (Yaklaşık 51 bin TL) olduğunu belirtti.

Ancak otomobil, Türkiye'de sadece mavi plakayla kullanılabilecek.

MAVİ PLAKA NEDİR?

Mavi plaka, Türkiye'de yaşayan yabancıların ÖTV ve KDV ödemeden aldıkları araçlara verilen plaka türüdür.

Angel McCoughtry Arabasını Instagram\'dan Satışa Çıkardı

Son Dakika Spor Angel McCoughtry Arabasını Instagram'dan Satışa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hasanbi: Zaten türkiyede hayat yabancılara güzel ötv vermez kdv vermez köprüden kaçak geçer otoyolları kaçak kullanır radar cezası yemez ohhh ne güzel hayat be 6 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AK PARTİ TÜRKİYE Yİ TEMİZLEMEYE KARARLI YAPMIŞ OLDUKLARI BAŞARILI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE BÜTÜN TÜRKİYE Yİ TOPYEKÜN ŞEHİT ETMEYE KARARLILAR BAŞKANLIĞIN HİLAFETİN SİYONİZMİN EMPERYALİZMİN İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN KÖLELİK DÜZENİNİN AYAK SESLERİ CUMHURİYET DEMOKRASİ LAİK DÜZEN DEVLET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ CUMHURİYET TARİHİNDE KARŞILAŞMADIĞI BİR İHANET SÜRECİ İLE KARŞI KARŞIYA GELMİŞTİR ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI BİTİRMEK ADINA ELLERİNDEN NE GELİYORSA YAPMAK İÇİN BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 2 1 Yanıtla
  • TC: Dünyanın hiç bir ülkesinde Türkiye deki kadar Yüksek KDV ve ÖTV yok daha doğrusu ÖTV diye bişey yok, SIFIR KM 45 bin TL lik bir araç vergi bindirmesiyle 90bin TL ye çıkıyor 3 0 Yanıtla

Advertisement