Anı Tur ile Dünyayı Keşfet - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anı Tur ile Dünyayı Keşfet

Anı Tur ile Dünyayı Keşfet

Gezmek, yeni yerler keşfetmek, yeni lezzetler tatmak ve yeni insanlar ile tanışmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Özellikle kaşif ruhlular iyi bilirler ki bir kere gezmeye başladı mı insan bir daha o duyguyu zapt edemez ve sürekli gezmek ister. Her ülke, her coğrafya, her kıta ayrı bir güzellik. Hepsi kendi içinde ayrı bir doğal güzellik ve tarihi miras barındırıyor.

12.03.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezmek, yeni yerler keşfetmek, yeni lezzetler tatmak ve yeni insanlar ile tanışmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Özellikle kaşif ruhlular iyi bilirler ki bir kere gezmeye başladı mı insan bir daha o duyguyu zapt edemez ve sürekli gezmek ister. Her ülke, her coğrafya, her kıta ayrı bir güzellik. Hepsi kendi içinde ayrı bir doğal güzellik ve tarihi miras barındırıyor. Dünyayı gezmek için en iyi alternatiflerden biri ise tur şirketlerinin düzenlediği yurtdışı turları. Türkiye'nin köklü turizm şirketlerinden olan Anı Tur'un hazırladığı kaliteli yurtdışı turları ile dünyayı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Yurtdışı Turları arasında oldukça fazla seçenek var. En çok tercih edilen rotalar hem mesafe olarak yakın olması hem de kültürel miras açısından oldukça zengin olması ile Avrupa ülkeleri. İtalya, İspanya, Fransa, Hollanda, Avusturya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan Avrupa'da en çok tercih edilen rotalardan. Lakin Avrupa'ya gitmek için gerekli olan vize pek çok tatilci için sıkıntılı bir durum oluşturuyor.

Vize işlemleri ile uğraşmak istemeyen ya da hızlı bir şekilde karar verip yurtdışı tatiline çıkmak isteyeneler için Dünya çok büyük, keşfedecek çok yer var ve kaybedecek zaman yok! Vizesiz turlar mevcut. Vizesiz turlar arasında Saraybosna, Tayland, Panama, Kolombiya, Arjantin, St. Petersburg, Moskova, Güney Afrika, Fas, Dubai gibi rotalar var.

Yurtdışına çıkmak için Balayı Turları seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. Balayı turları

ile gidebileceğiniz pek çok farklı nokta var. Denizin ve güneşin tadını çıkartacağınız tropik bir balayı tatili istiyorsanız Seyşeller ya da Maldivler turlarını tercih edebilirsiniz. Balayı tatiliniz için her türlü ayrıntının ve lüksün düşünüldüğü bu turlar sayesinde unutulmaz bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Dilerseniz diğer yurtdışı turlarına katılarak balayı çifti olarak yeni yerler de keşfedebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anı Tur ile Dünyayı Keşfet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement