Animasyonculardan PFDK'ya 3 Boyutlu Tepki - Son Dakika
Spor

Animasyonculardan PFDK'ya 3 Boyutlu Tepki

Animasyonculardan PFDK\'ya 3 Boyutlu Tepki

Batman animasyoncular Medeni Arslan ve Çelebi Sosyal, çizdikleri animasyonlu 3 boyutlu çizgi filmlerle PFDK'yı kınadı.

03.09.2015 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PFDK'ya animasyonlu gönderme!

Spor Toto 3. lig 3. grupta sezonun ilk maçında sahasında Sandıklıspor'u konuk eden Batman Petrolspor, maç öncesi Sandıklıspor oyuncularıyla beraber sahada barış'ın simgesi olan güvercinleri uçurarak barışa çağrı yapmıştı.

Akabinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez hakkında disiplin soruşturması açmıştı.

Batman ve ulusal çapta tepkiye neden olan bu olay, Animasyoncuların da tepkisini çekti. Key Animasyon Productıon Yöneticileri Medeni Arslan ve Çelebi Sosyal, tepkilerini, yaptıkları animasyonlarda barış güvercinini uçurarak gösterdi.

Medeni Arslan ve Çelebi Sosyal, yaptıkları açıklamada "Maç öncesi futbolcuların barış güvercinlerini uçurması talimatlara aykırı olarak değerlendirilerek Batman Petrolspor PFDK'ya sevk edilmesi bizi rahatsız etmiştir. Çocukluğumuzdan beri yaşadığımız bu topraklarda çok acı çektik. Acı çektiğimiz ve çatışmalı ortamların içinde büyüdüğümüz için Barış'ın kıymetini biliyoruz. Barış'a yönelik söylemlerde bulunan ve ülkede barış ortamını ve huzuru tesis edecek her türlü davranışın onura edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden Batman Petrolspor futbolcularının bu davranışının onura edilmesi gerekirken disiplin kuruluna sevk edilmesini yanlış bulduğumuzu ve yetkililerinin bu hatalarını düzeltmesini arzu ediyoruz, bu konudaki tepkimizi dile getirmeyi anlamlı olacağını düşünerek çalışmamızı yayınladık" şeklinde konuştular.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Animasyonculardan PFDK'ya 3 Boyutlu Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement